Tijdens vier zondagen in 2011 en 2012 komen er vier sterren koken bij Beachclub ’t Gorsje. U kunt erbij zijn en hiervan optimaal genieten!

De vier Michelin Koks
Rik Jansma van sterrestaurant Basiliek in Harderwijk is de eerste in de reeks van vier die de kaart van het restaurant van Beachclub ‘t Gorsje mag omtoveren tot een Michelin waardig menu voor een avond.

Wilco Berends van restaurant de Nederlanden uit Vreeland a/d Vecht zal als tweede bij ons de sterren van de hemel koken. We zijn dan ook heel benieuwd naar welke dagverse producten hij gaat bereiden.

Peter Gast van restaurant ’t Schultenhues te Zutphen is onze derde sterrenkok. Een zeldzame intensiteit van uitgebalanceerde, pure smaken zullen door hem geserveerd worden.

Thorvald de Winter van restaurant Apicius uit Bakkum is de laatste ster die bij ons in de keuken staat. Bij hem proef je de tijd van het jaar. 

Data met sterrenkoks:
Zondag 13 november 2011
Zondag 11 december 2011 
Zondag 15 januari 2012
Zondag 11 maart 2012 

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze avonden of wil je reserveren neem dan contact op met Beachclub 't Gorsje. Meer informatie over 't Gorsje zelf vindt u op deze pagina.

Telefoon: 0187-684612 
Email: info@tgorsje.nl 
www.tgorsje.nl
Brouwersdam 2, Ouddorp