Ooltgensplaat – Vrijdag 20 mei 2011 was het dan zover, na maanden van hard werken, plannen, denken, klussen, stress en heel veel plezier werd het bedrijf Flakkee Elektro Tours geopend. Een nieuw recreatief initiatief met verhuur van elektrische vervoersmiddelen in de gemeente Oostflakkee door Leo Walraven en Anita Broere.

Bij de opening konden belangstellenden en genodigden kennismaken met het bedrijf en de diverse elektrische vervoersmiddelen die men gaat verhuren. Vervoersmiddelen zoals de Segway, de elektrische scooter, de elektrische babboe bakfiets en de (elektrische) fiets. Er werd meer verteld over de tours die men houdt op de Segway, de verhuur van de middelen, er werden demonstraties gegeven en ook kon men meer informatie krijgen over groepsarrangementen, bedrijfsarrangementen etc. Naast een hapje en een drankje konden belangstellenden de gehele middag proefrijden op één van de vele elektrische vervoersmiddelen, wat voor veel plezier zorgde bij velen. 

De gehele middag kon men het kersverse bedrijf te Ooltgensplaat bezichtigen en kennismaken met de nieuwe recreatieondernemers. Er was ruimte voor een hapje en een drankje, werd genoten van een heerlijke taart van Tinus Taart, was een openingstoespraak van Leo Walraven en uiteindelijk werd de officiële openingshandeling verricht door de  wethouder van Oostflakkee, dhr. Van Puffelen. 

De wethouder reed met een Segway door een lint heen waarna Flakkee Elektro Tours officieel was geopend. De wethouder was zeer positief over het recreatieve initiatief opgezet door de ondernemers, wat een meerwaarde is voor recreatie op Goeree-Overflakkee en ook voor de ondernemers in de regio (men werkt samen met ondernemers via diverse arrangementen). De wethouder benadrukte dat Flakkee Elektro Tours weer een extra reden is om naar het prachtige Goeree-Overflakkee te komen. 

Wilt u zelf meer informatie over Flakkee Elektro Tours of bent u toe aan een onvergetelijke ervaring? Dan bent u bij Flakkee Elektro Tours aan het goede adres om op één van de vele vervoersmiddelen Goeree-Overflakkee te ontdekken! 

Meer informatie vindt u op www.flakkee-elektrotours.eu.