April is Paasmaand bij Tieleman Keukens!
De maand april is Paasmaand bij Tieleman Keukens! De Lente is weer aangebroken. Dit betekent de eerste echte zonnestralen, vrolijke gezichten, groene tuinen, lammetjes in de wei en de Tieleman Paasmaand! Dit jaar gaat Tieleman Keukens al vanaf maandag 4 april 2011 het Paasfeest vieren. Dit betekent heel de maand feest, prachtige cadeaus en als afsluiter een spetterende paasshow!


Prachtige cadeaus en aanbiedingen

Wie in de Tieleman Paasmaand een keuken aanschaft, ontvangt twee prachtige cadeaus! Heel de showroom is versierd met chique Paaseieren. De keukenkoper mag één van deze Paaseieren uitkiezen. Aan de eieren is een nummer gekoppeld, ieder nummer vertegenwoordigt een prachtig cadeau. De cadeaus variëren van een WeekendjeWeg tot aan € 1.500,- keukenvoordeel. Kortom, profiteer tijdens onze Paasmaand! Tevens staat de showroom bol van aanbiedingen als  showroomkeukens, apparatuur, kranen en meubelen.

Spetterende Keukenshow
In het middelpunt van Goeree-Overflakkee organiseert Tieleman Keukens, in samenwerking met de Knöps Groep, alweer voor de 3de keer vanuit Middelharnis, een spetterende Paasshow. De show is inmiddels uitgegroeid tot een ware ‘happening’ in uw regio! Dit jaar staat ‘genieten’ centraal, maar eigenlijk staat genieten altijd centraal bij Tieleman. Samen met nieuwe en oude vertrouwde partners wordt het weer een feest met Pasen aan de Korendreef. Met partners als Miele, WijnenWereld.nl, AGA, de Mekkerstee en In-Side Lunchroom is er uitgebreid gedacht aan de inwendige mens. U kunt meer dan 70 keukens, waaronder 15 nieuwe keukenmodellen, beleven in een inspirerende omgeving. Tevens kunt zich laten informeren inzake uw keuken, uw interieur (Studio Architecture en Zomooj Interieurarchitecten), uw tuin (Staelduinsebos), uw vakantie (Personal Touch Travel), uw entertainment (Happy Music) en uw keukenaccessoires (Tieleman Keukenshop). Voor de kinderen is er een speelhoek, een Playstation Centre en een ware kinderbioscoop.

Graag nodigt Tieleman Keukens u uit op vrijdag 22, zaterdag 23 en maandag 25 april 2011 in de mooiste keukenshowroom van Nederland te Middelharnis. Geniet mee van al het moois op keukengebied. U bent meer dan van harte welkom!

Het goede doel: YOELL
Het goede doel van de Paasshow dit jaar is YOELL®('you will'). YOELL is de merknaam van een unieke sieradenlijn die handgemaakt wordt door HIV geïnfecteerde vrouwen, in Zuid-Afrika. Deze vrouwen worden getraind in het vervaardigen van exclusieve armbanden.  HIV geïnfecteerde vrouwen worden in Zuid-Afrika nog vaak verstoten uit hun familie en leefgemeenschap. In de health information centers van het MKI maken zij deze YOELL® sieraden waarmee zij geld verdienen om hun eigen gezin te kunnen onderhouden. Hierdoor verdienen ze ook weer een plek terug in de maatschappij. De opbrengst van de verkoop van YOELL® sieraden gaat direct terug naar Zuid-Afrika: naar de vrouwen die de sieraden maken én naar de projecten van het Medical Knowledge Institute.

Wilt u meer informatie? Kijk op www.tielemankeukens.nl/paasmaand-2011