3 februari 2024, Ouddorp - Afgelopen donderdag 1 februari was het alweer 10 jaar geleden dat 4TotalBeauty haar deuren opende in het centrum van Ouddorp. "Sindsdien hebben wij met heel veel plezier u bijgestaan bij al uw huidverzorgings- en schoonheidsvragen." Lees meer >>

Vervolg

In deze jaren heeft 4TotalBeauty zich ontwikkeld van een schoonheidssalon tot een waar allround huidverzorgingssalon. Zo bieden we voor iedereen een passende behandeling aan. Voor uw pedicure, een gespecialiseerd en op uw huid aangepaste huidverbeteringsbehandeling of een heerlijk verwenmoment bent u bij ons aan het juiste adres. Ook de komende jaren blijven wij ons door ontwikkelen en houden we speciaal voor u de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging- en verbetering in de gaten. Met ons uitgebreide aanbod aan behandelingen en breed assortiment aan producten hebben we voor ieder wat wils.

Ons 10-jarig jubileum laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Deze feestelijke maand vieren we graag samen met u! Daarom staan er diverse super leuke acties gepland tijdens onze feestmaand! Zien we u ook snel bij 4TotalBeauty?

Tekst 4TotalBeauty