Goeree-Overflakkee - Sámen maken we Goeree-Overflakkee! Koole Media Service zet graag lokale bedrijven in de spotlights, door een gratis artikel te plaatsen in rubriek ''in 't zunnetje', op dé informatiewebsite op het eiland Goeree-Overflakkee. "Mail de redactie en kom ook in aanmerking voor een gratis artikel van jouw bedrijf!" Lees nu: Familie Van Lenten woont in een boerderij tussen Nieuwe-Tonge en Middelharnis. Op de boerderij staat een nieuwe balans tussen mens en natuur centraal. Alles wat leeft, is hier welkom. Interesse in een wekelijks kraakvers groentepakket voor thuis of restaurant of wil je een bezoekje brengen aan de boerderij, lees dan verder over de Engelhof >>

Vervolg

Engelhof klinkt als de hemel op aarde, maar is eigenlijk een eerbetoon aan Engel van ’t Hof, de opa van Edwin. Hij erfde namelijk niet alleen zijn naam, maar ook zijn passie om met zijn handen te werken. Zijn liefde voor de natuur groeide door zijn vrouw Kim. Omdat Edwin de biodiversiteit in snel tempo zag afnemen, ontstond de wens om hier verandering in te brengen. Dit was het begin van een lange zoektocht die leidde tot de creatie van een regeneratieve microboerderij. Door zorg te dragen voor de natuur, biedt Edwin niet alleen de aarde maar ook de komende generaties een gezonde toekomst.

Groentepakket
Zin in een wekelijks kraakvers groentepakket? Meld je aan voor jouw oogstaandeel van het volgende oogstseizoen en ontvang wekelijks een kraakvers en gevarieerd groentepakket uit de moestuin. Elke week haal je op een vaste dag jouw groentepakket op. Daarin vind je een afwisselend aanbod met producten die op dat moment beschikbaar zijn in de moestuin. Het seizoen is gemiddeld 32 weken, van begin mei tot eind december.

Meer informatie

Interesse in een wekelijks kraakvers groentepakket voor thuis of restaurant of wil je een bezoekje brengen aan de boerderij mail dan via hallo@engel-hof.com. Zie meer op: www.engel-hof.com.

Foto's

Foto 1: In de kas worden de plantjes opgekweekt tot ze naar buiten kunnen.

Foto 2: de oude moestuin

Foto 3: de nieuwe aanplant

Foto 4: mededelingenbord

Tekst Maria Evers

---------------------

Lokale ondernemers in rubriek 'In 't Zunnetje': De redactie liet eerder de Flakkeese Adriaan en Frans Lodder aan het woord. De broers hebben een stofferingsbedrijf."