Melissant - Afgelopen zaterdag 25 maart vond de tweede Geitenmarkt in Melissant plaats. Organisatie: "Helaas gunde de harde wind ons als Feestcommissie Melissant geen rustige markt. Omdat de wind aan het einde van de ochtend tijdens het inrichten van de kramen aantrok moesten we als organisatie de knoop doorhakken of we de markt veilig door konden laten gaan. Gelukkig waren de beheerders van verenigingsgebouw Melishof erg meelevend en konden we de Geitenmarkt binnen door laten gaan..." Lees meer >>

Vervolg

Organisatie: "Gelukkig waren de beheerders van verenigingsgebouw Melishof erg meelevend en konden we de Geitenmarkt binnen door laten gaan Hiervoor zijn we Margret en Carolien heel erg dankbaar! Snel maakten we met z’n allen de zalen in orde en in no-time verhuisden de kraamhouders al hun verkoopwaar naar binnen.

Om 12:00 uur stonden de eerste bezoekers al te popelen om de Geitenmarkt te bezoeken en kort daarna stroomde Melishof vol en bleef het urenlang lekker druk! We zijn de kraamhouders en deelnemers dankbaar voor hun begrip en natuurlijk alle bezoekers bedankt voor jullie aankopen, gezelligheid en bezoek! We hopen dat de volgende markt gewoon weer plaats kan vinden zoals we het gepland hebben."

Meer informatie

Meer informatie over de komende markten en activiteiten is te vinden op www.facebook.com/feestcommissiemelissant .