Achthuizen/Langstraat - "Alle inwoners van Achthuizen en Langstraat zijn van harte welkom!" Het gemeentebestuur van Goeree-Overflakkee nodigt inwoners van Achthuizen en Langstraat van harte uit voor de inwonersavond op 16 februari 2023 in het Buurthuus, aan de Kloosterstraat 10 in Achthuizen. "Op deze avond gaan we graag met u persoonlijk in gesprek over Achthuizen en Langstraat. Bovendien lichten we dan de onderwerpen toe die betrekking hebben op uw kern." Lees meer >>

Op 16 februari bezoeken raads- en collegeleden Achthuizen en Langstraat

In de middag maken raadsleden en collegeleden een wandeling door het dorp. Eerst door Achthuizen en daarna door Langstraat. Gemeente: "In de avond organiseren we een inwonersavond waarvoor inwoners van Achthuizen en Langstraat van harte uitgenodigd zijn."

Inwonersavond Buurthuus in Achthuizen

De inwoners van Achthuizen en Langstraat zijn van harte welkom om met raadsleden en collegeleden in gesprek te gaan. Gemeente: "Hiervoor richten we dialoogtafels in. Daarnaast is er een informatiemarkt waar u over verschillende onderwerpen uw vragen kunt stellen en informatie kunt ophalen."

Programma inwonersavond

19.00 uur Inloop met koffie
19.30 uur Opening door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman
19.35 uur Korte toelichting door wethouder Henk van Putten
19.45 uur Start dialoogtafels -in gesprek met raadsleden en wethouders GO
-Informatiemarkt (doorlopend)-
21.00 uur Sluiting door wethouder Berend Jan Bruggeman
21.15 uur Afsluitend drankje.