12 december 2022, Dirksland - De Stichting Districtsshow Zuid-Holland zal dit jaar alsnog in samenwerking met de Eerste Flakkeese Vogelvereniging een vogeltentoonstelling houden. "Deze week wordt de districtstentoonstelling gehouden in het gebouw van de SVIK, Philipshoofjesweg 57A te Dirksland. Waar er vorig jaar geen 70-jarig jubileum van de Eerste Flakkeese Vogelvereniging kon worden gevierd met een districtstentoonstelling, wordt dat deze week alsnog gedaan. Er wordt weer alles op alles gezet om er een onvergetelijke tentoonstelling van te maken." Lees meer >>

Vervolg

Op de tentoonstelling kunnen vogelliefhebbers van de Eerste Flakkeese Vogelvereniging, maar juist ook van andere verenigingen uit het district hun mooiste, gekweekte vogels laten zien.

Na het inbrengen van de vogels op woensdag, volgt donderdag de keuring van de vogels door erkende keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Op vrijdagavond 16 december bent u van harte welkom vanaf 19.30 uur. De tentoonstelling wordt dan geopend door de voorzitter van de Stichting Districtsshow Zuid-Holland. De tentoonstelling is geopend tot 22.00 uur.

Ook op zaterdag 17 december bent u van harte welkom. De tentoonstelling is dan geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zaterdagmiddag zal vanaf 14.00 uur de prijsuitreiking plaats vinden waarna om 16.15 uur de vogels worden uitgekooid.

Met ruim 600 vogels belooft het een mooie tentoonstelling te worden.

Naast dat er een grote verscheidenheid aan vogels is, kunt u ook meedoen aan verschillende activiteiten waarmee mooie en leuke prijzen zijn te winnen. Ook is er de gelegenheid een hapje en drankje te nuttigen.

Organisatie: "Wij hopen u graag te ontmoeten op de districtstentoonstelling 2022 Zuid-Holland!"