3 december 2022, Regio - Er staan de komende tijd veel wegwerkzaamheden op de planning. Ook de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel in de A29 zijn volgend jaar vanwege renovatiewerkzaamheden meerdere weken afgesloten. Het is niet te voorkomen dat bedrijven, maar ook leveranciers en bezoekers op Goeree-Overflakkee last krijgen van de hinder op de wegen. Samen kunnen we de hinder zo veel mogelijk beperken en zorgen dat het eiland zo goed mogelijk bereikbaar en leefbaar blijft. "Meld u aan voor de bedrijvencarrousel en laat u informeren op dinsdagmiddag 13 december aanstaande in Sommelsdijk..." Lees meer >>

Vervolg

Zuid-Holland Bereikbaar, bekend van werkgeversplatform Samen Bereikbaar, nodigt bedrijven uit om in gesprek te gaan over hoe zij kunnen bijdragen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Goeree-Overflakkee. Zowel voor de korte termijn als de langere termijn. Samen met u willen zij kijken naar kansen en mogelijkheden van slimmere en schonere mobiliteit.

Meld u aan voor de bedrijvencarrousel en laat u informeren over wat Samen Bereikbaar voor u kan betekenen tijdens de infrastructurele onderhoudsopgave in het gebied en welke (reis)alternatieven er zijn tijdens de afsluiting van de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel. U kunt tijdens deze bijeenkomst in gesprek gaan met mobiliteits-/logistiek experts én met collega-ondernemers over wat er mogelijk is voor werkgevers en bijvoorbeeld zorginstellingen, logistieke partijen, agrarische bedrijven en de recreatiesector.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 13 december
Tijd: 16.30 tot 18.00 uur
Locatie: Beroepscampus, Langeweg 111, 3245 KG Sommelsdijk

Meld u HIER aan voor de bijeenkomst.