3 oktober 2022, Stellendam - Afgelopen woensdag 28 september organiseerde Visser & Visser het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt in het Paviljoen Zoet of Zout in Stellendam. Vestigingsleider Jan Kieviet verwelkomde alle gasten en sprekers. Na het openingswoord nam Henk van Putten, wethouder gemeente Goeree-Overflakkee, de zaal mee in wat ondernemers kunnen verwachten en vertelde hij over ondernemen vanuit de drie R's: Rigor, Relevance en Relations. Lees meer >>

Vervolg

Rigor, Relevance en Relations: Dat brengt ons samen verder! Ondertussen genoot een volle zaal ondernemers van een uitstekend verzorgd ontbijt met een prachtig uitzicht over het Haringvliet.

Vervolgens werden de ondernemers bijgepraat door fiscalist Harold van den Berge over de belangrijkste wijzigingen in het belastingplan voor komend jaar. Genoeg stof tot nadenken. Na afloop bleven veel gasten nog even voor een kopje koffie of thee en napraten. Concluderend was dit een mooie ontbijtbijeenkomst met inhoud en verbinding. Samen verder op Goerree-Overflakkee!

Op de Prinsjesdagpagina van Visser & Visser kunt u de presentatie bekijken.

Wilt u het complete overzicht van de wijzigingen per 1 januari 2023? In de Prinsjesdagspecial op de website van Visser & Visser leest u alle wijzigingen terug.