1 oktober 2022, Dirksland - Na een wekenlange strijd is Cor Melissant Auto de winnaar geworden van de ‘ACTRONICS Service Point Award 2022’. Het autobedrijf uit Dirksland wist in de kennistest en de daaropvolgende publieksstemronde autobedrijven uit Nederland en Vlaanderen achter zich te laten. Rien Noteboom, de diagnose specialist, die het bedrijf gedurende de titelstrijd vertegenwoordigde, is op feestelijke wijze verrast met de felbegeerde titel en het uitgebreide prijzenpakket. Lees meer >>

Vervolg

Zowel autotechniek kennis als klantloyaliteit werd op de proef gesteld

De afgelopen weken hebben autotechnici uit het noordelijkste puntje van Nederland tot het zuidelijkste puntje in Vlaanderen hun uiterste best gedaan om via deze award hun autobedrijf op de kaart te zetten. Deze tweede editie van de ACTRONICS Service Point Award startte net als vorig jaar met een pittige online test waarin de auto-elektronica kennis van de deelnemers op de proef werd gesteld. Enkel de tien beste deelnemende autobedrijven kwalificeerden zich voor de finale.

Nadat de kennis van de diagnose-specialisten op de proef werd gesteld, werd in de finale de loyaliteit van hun klantenbestand aangesproken. Met een uitgebreid pakket aan promomateriaal die de autobedrijven ter ondersteuning hadden gekregen, heeft iedereen hun uiterste best gedaan om hun klantenbestand in te zetten om zoveel mogelijk voorkeursstemmen te verzamelen. Met een score van 22,03% van alle stemmen mag Cor Melissant Auto zich de trotse en verdiende winnaar van de ACTRONICS Service Point Award 2022 noemen en gaat naar huis met de uitgebreide prijzenpakket.

Waardering

Voor Rien Noteboom betekent de overwinning van deze titel veel. “We hebben de afgelopen jaren veel tijd en energie geïnvesteerd om bij te blijven met de snel veranderende mobiliteitsbranche. Dat onze klanten zich daarbij op deze wijze hebben uitgesproken en hun waardering voor ons bedrijf hebben laten zien maakt ons erg trots. Via deze weg willen we iedereen die op ons gestemd heeft dan ook erg bedanken! We kijken uit naar de toekomst en hopen nog vele automobilisten met onze services voort te kunnen helpen!”

De top-3 van de ACTRONICS Service Point Award 2022

  1. Autobedrijf Cor Melissant uit Dirksland met 22,03% van de stemmen
  2. Autobedrijf Wout Bouman uit Wijk en Aalburg met 19,68% van de stemmen
  3. Garage Opel Dhont uit Zulte (België) met 17,85% van de stemmen