21 juli 2022, Ouddorp - Op vrijdagochtend 29 juli aanstaande wordt om 08:00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Hazersweg 27a in Ouddorp feestelijk geopend. "De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Direct bij binnenkomst liggen de versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet." Lees meer >>

Vervolg

De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen
Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Ouddorp? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een Keukenmachine, XXL bakplaat, stofzuiger of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck
Zin in een feestje? Natuurlijk wel! Om de openingsdag compleet te maken staat er een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De nieuwe winkel aan de Hazersweg 27a in Ouddorp beschikt over 92 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Zondag is het filiaal gesloten.