20 juni 2022, Dirksland - Op woensdag 15 juni jl. vond, na twee jaar van Corona-beperkingen, weer het jaarlijkse Kiwanis HaringEvent plaats. "Dit keer opende hoofdsponsor AxxiAuto in Dirksland haar deuren voor zo’n 150 gasten. Deze gasten konden zich op dit netwerkevent natuurlijk tegoed doen aan de Hollandse Nieuwe die eerder deze week is binnengekomen op Scheveningen...." Lees meer >>

Vervolg

Verder konden ze loten kopen voor het Rad van Fortuin waar mooie prijzen waren te winnen. O.a. twee kaarten voor de DGP Formule 1 in Zandvoort later dit jaar. In een Amerikaanse veiling werd natuurlijk ook het eerste haringvaatje geveild wat een topopbrengst van €12.000,00 heeft opgeleverd. Dit gezellige event werd muzikaal belangeloos opgeluisterd door Ger Vos. Alles bij elkaar heeft dit HaringEvent een recordopbrengst van €33.000,00 opgeleverd. Dit bedrag is bestemd voor Kinderdagcentrum de Regenboog (onderdeel van de Gemiva-SVG groep) in Middelharnis. KDC de Regenboog is gespecialiseerd in de opvang en begeleiding van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of meervoudige beperking. Veel van deze kinderen raken snel overprikkeld. De huidige snoezel ruimte, een ruimte waar overprikkelde kinderen tot rust kunnen komen, is al oud en nodig aan vervanging toe.

Wie is Kiwanis? Kiwanis is een wereldwijde serviceclub die zich inzet voor het verbeteren van het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in de wereld. Kiwanis Nederland telt momenteel zo’n 1.850 leden in 96 clubs. Wereldwijd telt Kiwanis meer dan 550.000 leden. Het motto van Kiwanis is: “Serving the children of the world”. Elke gemeenschap heeft divers behoeftes en elke club kijkt naar wat ze lokaal voor de kinderen kunnen betekenen. Zo kwam Kiwanis GO dit jaar uit bij KDC de Regenboog. Kiwanis GO hoopt dat ze van dit bedrag een mooie snoezelruimte kunnen realiseren.

"De nieuwe haring smaakte fantastisch, het weer werkte mee, de stemming was goed en de opbrengst fenomenaal! De organisatie kijkt alvast uit naar volgend jaar!"