5 maart 2022, Landelijk - Er is een nieuwe datum geprikt voor de Nationale kennisdag visserij. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 2 april aanstaande. U/jij bent welkom op locatie: het Forteiland IJmuiden. "De Nationale kennisdag visserij wordt georganiseerd vanuit het kennisplatform Vistikhetmaar en het Onderzoekssamenwerkingsplatform (OSW). De dag staat in het teken van kansen en innovaties, ontmoeting en verbinding. Een dag die kans geeft om samen na te denken over de toekomst van de visserij." Lees meer >>

Het programma

Meer informatie over (de invulling van) het programma ontvangt u na aanmelding. De eerste boot naar Forteiland vertrekt om 09:15 en om 10:00 zal de eerste sessie worden afgetrapt. Meer informatie over de boot ontvangt u na registratie. Het laatste onderdeel van het programma zal om 15:00 uur eindigen, waarna er nog rustig nagepraat kan worden over de dag onder het genot van een borrel.

Het programma biedt een breed scala aan onderwerpen, waardoor er voor iedereen interessante sessies tussen moeten zitten. Iedereen mag een voorkeur doorgeven voor de deelsessies die je bij wil wonen. Er zit een maximumaantal deelnemers op enkele deelsessies, dus inschrijven verloopt volgens het ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen via de mail: info@vistikhetmaar.nl met uw naam of door zich te registreren via deze link. Iedereen die zich al had geregistreerd voor het evenement van 27 november 2021 zal per mail worden gevraagd om bevestiging om deel te nemen voor deze bijeenkomst op 2 april. Voor het bijwonen van deze bijeenkomst moeten de nationale richtlijnen rondom covid-19 worden gevolgd. Hierover krijgt u ook meer informatie na aanmelding.

Tekst Ned. Vissersbond