4 maart 2022, Den Bommel - Ook dit jaar is Camping De Lage Werf uit Den Bommel weer in de prijzen gevallen. Zo winnen ze voor de vijfde keer de Gouden Zoover Award. Camping De Lage Werf behoort tot de beste accommodaties van het land. Gedurende het hele jaar 2021 zijn er 84 reviews geschreven door vakantiegangers die op Camping De Lage Werf hebben gekampeerd. De consument beoordeelde Camping De Lage Werf met een 9.3. "Een prachtige score. waar we trots op zijn!" Lees meer >>

In 5 jaar tijd zijn er totaal 470 reviews geschreven op Zoover voor Camping De Lage Werf door bezoekers die overnacht hebben op de camping. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen die dit jaar in verband met covid-19 wederom digitaal uitgereikt gaan worden.

Door middel van een welkom thuis mailtje vraagt Camping De Lage Werf aan iedere bezoeker die heeft overnacht op de camping om een review te schrijven op Zoover. “Zo krijg je een realistisch beeld van wat de gasten van de camping vinden. Al zijn ze één nacht geweest of een langere tijd iedereen kan een review schrijven. Wanneer je dan eindigt met een 9.3 dan zijn we daar heel blij mee en weten we dat we goed bezig zijn” zegt Miranda Buys eigenaresse camping.

Over Camping De Lage Werf

Camping De Lage Werf is een rustige, gezellige en inmiddels gegroeid tot middelgrote camping. De camping is gelegen net buiten Den Bommel in het gehuchtje Zuidzijde. Camping De Lage Werf biedt u dorpse gastvrijheid, met een gemoedelijke sfeer en een gevoel van thuiskomen. Mooie groene , ruime (staan)plaatsen. Modern verwarmd sanitair gebouw, voor de kinderen is er een kleine speeltuin, zandbak, trampoline, pingpongtafel en sportveldje.

Camping De Lage werf biedt op hun rustige gezellige camping met goed onderhouden plaatsen verschillende mogelijkheden. Zo zijn er ruime kampeerplaatsen voor kortere en langere periodes, camperplaatsen verhard d.m.v grastegels. Ook is het nu mogelijk om een verhuuraccommodatie te boeken. Zo zijn er dit jaar twee splinternieuwe verhuurchalets bij gekomen op Camping De Lage Werf. Het is nu ook mogelijk voor bezoekers zonder kampeermiddel te komen overnachten. Camping De Lage Werf biedt ook hele ruime vaste staanplaatsen voor chalets en stacaravans aan. Komend seizoen is er weer een heel nieuw chaletveld bijgekomen, waar nog verschillende plaatsen beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om tevens bij Camping de Lage Werf een nieuw chalet te kopen en gelijk te laten plaatsen op een mooie ruime beschikbare plaats op het nieuwe chaletveld. Camping De Lage Werf adviseert en helpt u graag bij de aanschaf van een nieuw chalet. Benieuwt naar de verschillende mogelijkheden op Camping De Lage Werf.

Neem contact op met Camping De Lage Werf, eigenares Miranda Buijs, T (0187)643306/ 0623144455 E-mail: info@campingdelagewerf.nl Website; campingdelagewerf.nl