Middelharnis - Op de bouwplaats van Beroepscampus Noord in Middelharnis werd afgelopen vrijdag 4 februari 2022 een feestje gevierd. "Deze week is het hoogste punt van dit deel van het gebouw bereikt. Nu de coronamaatregelen weer wat zijn versoepeld, wilden we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan!" Met de realisering van bouwfase Noord zullen nóg meer partijen aanschuiven als gebruiker van dit prachtige complex, waar vakmensen op hoog niveau worden opgeleid. De verwachte oplevering realisering van bouwfase Noord is medio 2022. Lees hieronder meer.

Vervolg

Beroepscampus Noord wordt (samen met de eerste nieuwbouw Zuid) een plek met mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden voor de jongeren in onze regio. Hier wordt samengewerkt door overheid, onderwijs én ondernemers & maatschappelijke instellingen op ons inventieve eiland Goeree-Overflakkee.

Gebruikers Noord

Lentiz en Bouwmensen ZuidWest (mbo) - Curamare met beroepsopleidingen - CSG Prins Maurits (vo) met profielen Zorg & Welzijn, Economie & Ondernemen en Praktijklokalen - RGO (vo) met een Techlab, de profielen Groen en Dienstverlening & Producten - een Ondernemersplein met kantoren en vergaderruimtes - een Beursplein voor evenementen, workshops, presentaties, exposities en bijeenkomsten.

Gebruikers Zuid (gerealiseerd januari 2021): RGO (vo) en Albeda en Techniek College Rotterdam TCR (mbo).