Ouddorp - op de redactie kwam een schrijven binnen van "(o)ma Hannie". Het betreft een schrijven voor De Springert op het Noordzeepark in Ouddorp. Want zo vertelt de bezorgde(schoon)moeder en oma: "In 2019 hebben mijn zoon en schoondochter De Springert overgenomen. Ze hebben slechts één seizoen kunnen draaien en daarna gooide 'Corona' met alle perikelen roet in het eten. De horeca moest sluiten en mijn kinderen hebben geen buffer op kunnen bouwen. Alle vaste lasten gingen door. Mijn schoondochter, in hart en nieren een zeer positieve ondernemer, raakte steeds meer in paniek en kreeg een burnout...." Lees hieronder verder >>

Vervolg

"De burnout werd zo ernstig dat zij inmiddels opgenomen is op een gesloten afdeling in het Erasmus Zkh met een zware psychose en dat is verschrikkelijk. Mijn zoon staat er nu alleen voor, met hun dochtertje die autistisch is en hij is helemaal in paniek door wat er nu speelt. Geen moeder voor hun kind, die ze heel erg mist. Mijn zoon is radeloos en ziet hun hele levensdroom kapot gaan. Hij dreigt, samen met hun dochtertje, op staat gezet te worden, van gas, water en elektriciteit afgesloten te worden. De schuldeisers zijn genadeloos en willen geld. Maar, geen omzet= geen geld. Hij wil graag doorgaan, de deuren van De Springert opengooien en verder gaan, maar hij heeft geen geld om de inkopen te doen.

Alle horeca in Ouddorp is inmiddels open, maar De Springert kán niet open en dat is zo intens verdrietig. Er is een crowdfunding actie opgezet en dat biedt hoop. Mijn oproep: Alstublieft doneer voor dit gezinnetje, zodat ze niet op straat komen te staan! Help hun! Ik vraag u om €10,00 te doneren en de vele donaties zal hun redding zijn. U kunt natuurlijk ook meer doneren als dat gaat, want het is zo broodnodig. Mijn hartelijke dank hiervoor! Hannie.

KLIK HIER VOOR DE ACTIE.