Regio - Met ingang van 1 januari 2022 treden vijf ervaren corporate finance-specialisten in dienst bij Arpentus. Twee van hen, Léon Op de Coul en Eric de Ruijter, treden toe als medeaandeelhouder. Samen met de andere drie, Kathelijn Verkerk, Juul Ketelaars en Patrick Cox, gaan ze bijdragen aan de strategische groei van Arpentus. "Ook medeaandeelhouder Visser & Visser is trots op de uitbreiding van het team...." Lees hieronder verder.

De overstap naar Arpentus sluit aan bij de persoonlijke ambities van de vijf specialisten. Centraal hierbij staan voor hen de kansen die het ondernemerschap binnen Arpentus hen biedt. Samen met de huidige directie willen ze Arpentus verder uitbouwen, zowel qua klanten als qua dienstenportfolio.

Kennis en ervaring

De twee toetredende partners brengen jarenlange ervaring mee binnen de zakelijke dienstverlening, onder andere opgedaan als dealmaker en business valuator. Beide partners beschikken over veel kennis op het gebied van M&A en financiering.

Verkerk, Ketelaars en Cox starten, eveneens met een uitgebreid track record, bij Arpentus als senior adviseurs corporate finance. De groeiende organisatie biedt met dit ervaren team alle ruimte om klanten optimaal te adviseren in aan-, verkoop- en financieringsvraagstukken. Het team beschikt over een groot netwerk en heeft kennis en zaken van vele branches en sectoren.

Over Arpentus

Arpentus is actief in corporate finance. Arpentus adviseert onafhankelijk en begeleidt kleine, middelgrote en grote ondernemingen bij aan- of verkoop, bedrijfswaardering, waardecreatie en bedrijfsfinanciering.

Ook medeaandeelhouder Visser & Visser is trots op de uitbreiding van het team. Arpentus telt na deze uitbreiding tien medewerkers, waarvan negen senior consultants met een groot track record.