Goeree-Overflakkee - Supermarkten stellen hoge kwaliteitseisen aan voedsel. En terecht! Ze stellen echter ook eisen aan de maat en de vorm. En de natuur zorgt nu eenmaal ook voor aardappels met bijzondere vormen, zoals hartjes, poppetjes en flesjes. Mirjam Nelisse en Janleen Poortvliet vragen hier aandacht voor: "Deze aardappels smaken echter niet minder goed en zijn wat ons betreft zelfs leuker! Maar toch worden deze aardappels afgekeurd en wordt goed voedsel verspild!" U bent aanstaande zaterdag welkom op de boerderij, lees hieronder meer.

Vervolg

Omdat we verspilling van goed en duurzaam geteeld voedsel heel erg zonde vinden, hebben we de samenwerking met Too Good to Go gezocht. We bieden via dit platform onze aardappels met bijzondere vormen te koop aan.

Download App

Download de gratis Too Good To Go app in de App Store of Google Play store en zoek in de app op Aardappelboerderij Poortvliet. Bestel een zogenoemde Magic Box met 10 kg of 15 kg aardappels en kom op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 17:00 uur de aardappels ophalen op onze boerderij aan de Smalle Blokweg 1 in Dirksland.

"Wij hopen u deze zaterdag in grote getale te mogen verwelkomen op onze boerderij!"

Tekst Mirjam Nelisse en Janleen Poortvliet