Ouddorp - "Na zo’n 1,5 jaar noodgedwongen gesloten te zijn geweest, is het eindelijk zover dat we onze gasten weer kunnen en mogen ontvangen!", zegt Wim Schoordijk, coördinator van Inloophuis de Boei. Op dinsdag 14 september 2021 vanaf 10:00 uur bent u van harte welkom in gebouw 'De Overkant' aan Dijkstelweg 33 in Ouddorp. "Omdat dit de eerste keer is na al die tijd, hebben we geen activiteit maar nemen we alle tijd om samen te zijn..." Lees hieronder verder en bekijk ook de rest van de Agenda.

Schoordijk: "Omdat dit de eerste keer is na al die tijd, hebben we geen activiteit maar nemen we alle tijd om samen te zijnen over allerlei onderwerpen met elkaar te praten, omstreeks 12:00 uur is er tijd om uw zelf meegebrachte lunch te nuttigen. Wij zorgen voor thee, koffie en een soepje. We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt."

Aanmelden

Aanmelden kan per mail naar info@deboeigo.nl of met een appje naar tel. 061 972 1167 of met een belletje (hetzelfde nummer).

Agenda

De nog beknopte agenda ziet er als volgt uit:

14 september 2021 Heropening, zie hiervoor.

28 september 2021 Ontvangst om 10:00, om 13:00 uur een uiteenzetting door Emmy Lingen van het Centrum voor levensvragen ZHE.

12 oktober 2021 Ontvangst om 10:00, om 13:00 uur een samenzijn met Marieke Breunesse van de Borstkankervereniging Nederland over de kwaliteit van leven met en na borstkanker.

Onderstaand een gedicht uit de bundel Zachtgeel van 2021 van Jeanette Mourik (www.mijnvoetpad.nu)

Ik in mijn behandeling

Ik grens af

Ik geef mijn behoefte aan

Ik geef toe

Ik pas me aan

Ik laat het toe

Ik zie het aan

Ik ben er mee

Ik vraag om steun

Ik laat me zien

Ik laat me horen

Ik kwetsbaar ik

Ik krachtig ik

Ik weet niet ik

Ik is ook zo

Ik ben ik

Ik

Ik geef me over aan dat wat is

Regels

Uiteraard houden we ons aan de RIVM regels, dus 1,5 meter afstand, regelmatig handenwassen, niezen in je elleboog en ben je verkouden of voel je je niet lekker: kom dan graag een volgende keer als u klachtenvrij bent, blijf thuis en laat je testen.

"Warme groet en hopelijk tot de 14e september!", Wim Schoordijk, coördinator Inloophuis de Boei .