Regio - "Wie helpt ons uit de brand?!" De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR), waar de brandweer onderdeel van is, zoekt vrouwen en mannen tussen de 18 en 45 jaar die zich willen inzetten voor de veiligheid van alle inwoners. "Brandweervrijwilligers krijgen een opleiding en een vergoeding. Een vrijwilliger is in het bezit van een goede conditie en gezondheid." De vrijwillige brandweer in onder andere Goedereede, Stellendam, Herkingen, Sommelsdijk en Stad aan ’t Haringvliet heeft ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Lees hieronder meer.

Vrijwilligers Goeree-Overflakkee

De vrijwillige brandweer in onder andere Goedereede, Stellendam, Herkingen, Sommelsdijk en Stad aan ’t Haringvliet heeft ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Voor een snelle en goede hulpverlening is het van belang dat we over voldoende vrijwilligers beschikken. Nieuwe, betrokken en goede brandweervrijwilligers aannemen, is daarom hard nodig. Alleen zo kunnen wij binnen onze gemeente goede en snelle brandweerzorg blijven bieden. Voor nu en in de toekomst.

Ben jij die brandweerheld of heldin die ons team komt versterken? Meld je dan aan via: via deze link naar werkenbijvrr.nl/brandweer.