Goeree-Overflakkee - Samen sterk: vertel en deel jouw verhaal als Flakkeese ondernemer; wat geeft jou moed en hoop voor de toekomst op ons fantastische eiland en hoe kunnen mensen jou/ jouw bedrijf blijven bereiken in deze lastige tijd met alle maatregelen rond het Covid-19 virus? Deel! door te mailen naar de redactie van lokale televisie RTV SLOGO en iGO.nl (info@iGO.nl). Deze keer Sylvia Belde, eigenaresse van Belde Massagesalon aan het woord: - Op 1 mei 2021 opende Belde Massagesalon haar deuren in de Kerkring 32 te Oude-Tonge boven Kapsalon Valentino. Een eigen bedrijf starten in de huidige tijd is erg spannend. Sylvia Belde is vooral trots op haar salon. "Veel mensen hebben juist in deze tijd extra behoefte aan ontspanning." - Lees hieronder alles over 'een massagesalon in Coronatijd'!

Vervolg

Lokale ondernemers delen hun verhaal! - Sylvia Belde

Afgelopen jaar vroeg behoorlijk wat flexibiliteit van veel ondernemers, zo ook van Sylvia Belde van Belde Massagesalon.

-Een bedrijf starten in Coronatijd​ is een uitdaging.-

Na het behalen van een diploma Wellness Massage bij het NGS kriebelde het direct bij Sylvia. Het begon met een opklapbare tafel, hiermee ging ze bij haar klanten thuis langs. “Voor de mensen was dit fijn. Zij konden na de massage gelijk lekker op de bank ploffen, maar ik kon niet de gewenste ervaring geven.”

Feestelijke opening Belde Massagesalon, Oude-Tonge

Blaffende honden, katten die op de massagetafel springen of huilende baby’s, geen ideale omstandigheden voor ontspanning. Sylvia ging in gesprek met de eigenaren van Kapsalon Valentino en zij waren direct enthousiast. Al snel ging het balletje rollen en kwam het moment om alles te regelen voor de opening. En natuurlijk het belangrijkste: het verzinnen van een pakkende bedrijfsnaam.

Wie belde? Sylvia Belde​!

Sylvia: “Ik heb alle grapjes en variaties op mijn naam al gehoord. Nu heb ik hem voor mezelf geclaimd en gebruik ik hem als geuzennaam. Belde Massagesalon, zowel mijn achternaam, als een aanzetting tot actie.”

Het logo geeft direct een goed beeld van Sylvia. Een vrolijke dame met een passie voor de ‘vintage’ jaren 50 stijl en natuurlijk de ouderwetse telefoon. Op 1 mei opende Belde Massagesalon compleet met ballonnen, een hoop kaarten en ontzettend veel bloemen.

“Geweldig om te zien dat zoveel mensen met me meeleven en net zo blij zijn als ik, nu mijn droom uitkomt!”.

Een bedrijf starten in Coronatijd

Dat de huidige tijd een spannende tijd is om een bedrijf te starten weet Sylvia maar al te goed. Het brengt een hoop onzekerheid met zich mee, maar juist nu hebben mensen extra veel behoefte aan ontspanning. Mensen willen weer wat gaan doen en zijn opzoek naar uitjes die wel mogelijk zijn.

Sylvia: "Veel mensen werken nog thuis. De omstandigheden waarin ze werken zijn niet altijd de beste en ze krijgen hierdoor klachten aan rug, schouders en/of nek. Een massage verbetert de bloedsomloop, verwijdert afvalstoffen en verlicht (spannings-)klachten. Klachten door stress of een burn-out zijn niet ongewoon in deze periode. Een massage helpt om het stresshormoon te verlagen en om meer ontspanning te ervaren. De klassieke ontspanningsmassage is hiervoor het meest geschikt. In de salon kun je terecht voor diverse massages. Sylvia blijft zich ontwikkelen door verschillende cursussen, workshops en seminars bij te wonen. “Ik wist direct dat ik me echt wilde specialiseren in het geven van massages. Er zijn ook veel locaties waar een massage een onderdeel is van een behandeling, maar ik vind zelf dat specialisme de sleutel is tot succes”.

Meer informatie:

Alle informatie over Belde Massagesalon en de diverse behandelingen vindt u op beldemassagesalon.nl.

Een ontspannen groet en graag tot ziens,

Sylvia Belde, Belde Massagesalon.

--

Eerder waren aan het woord in deze rubriek:

Emile Koole, 't Klassiekerhuis (1)

Petra Hoek, dansschool Petra Hoek (2)

Ergotherapeut Ellen van Rossum (3)

Ineke van Wageningen, EverJeans (4)

Shirley Peperkamp, eXperia Services (5)

Jaap Reedijk- www.jaapreedijk.com (6)

Barbara Buijs van Barbara's Hair Fashion (7)

Ab van der Valk - Happy Music en dochter Maritha -Happy Weddings (8)

Denise van den Ierssel - Van Land Naar Pan (9)

Walaipan van Massage therapie praktijk Walaipan (10)

Petra Blokker van Faunapark Flakkee (11)

Miranda Buys van camping De Lage Werf (12)

Marijke van Es van Yoga Studio Me-Time (13)

Corné Schipaanboord van Outback Explorers (14)

Jacques van Roosmalen van Budokai Senshi (15)

Angelique Herrebrugh van Hondenschool Okidoggy (16)

*Voor sommige ondernemers, zoals winkeliers lokale boeren, telers of tuinders is het niet makkelijk om 'je waar aan de man te brengen' of je bedrijf, bijvoorbeeld in de horeca, overeind te houden. In dit overzicht van huis-verkooppunten en boerderijwinkels op Goeree-Overflakkee vind je adressen waar je lokaal kunt kopen.