Ouddorp - Benschop & Sterling Netwerk Notarissen bieden namens de gemeente Goeree-Overflakkee bij openbare inschrijving een perceel bouwgrond aan de Duinkerkerweg 3 te Ouddorp, te koop aan. "Mogelijkheid tot bouw van een vrijstaande woning of twee-onder een kap woning (twee aanééngebouwde woningen) in het centrum van Oudorp. Het perceel, ter grootte van 870 m2 is gelegen aan de Duinkerkerweg 3 (locatie voormalig postkantoor)." Gunning zal plaatsvinden op basis van het hoogste bod en onder voorbehoud van instemming door het college van B&W. Biedingen dienen minimaal € 300.000,00 en hoger te zijn voor het totale perceel. Lees hieronder meer.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan met bijbehorende beeldkwaliteitsplan kunt u inzien op de website van de gemeente Goeree-Overflakkee. www.goeree-overflakkee.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl (Duinkerkerweg 3/3A Ouddorp). In het bestemmingsplan is een voorwaardelijke bepaling opgenomen waarin is vastgelegd dat uitsluitend gebouwen mogen worden gebouwd die voldoen aan het beeldkwaliteitsplan.

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer Arie de Jong (gemeente Goeree-Overflakkee), telefoonnummer 140187. Voor juridische en procedurele informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.S. van Doorn (Benschop & Sterling Netwerk Notarissen), telefoonnummer 0187-476123 of 06-30646190.

Inschrijving

Hieronder kunt u de inschrijfvoorwaarden, de situatietekening, alsmede het inschrijfformulier downloaden. De inschrijfformulieren kunnen in een gesloten envelop tot uiterlijk woensdag 2 juni 2021 12:00 uur (in de linker bovenhoek voorzien van de vermelding “inschrijving Duinkerkerweg 3 Ouddorp”) ten kantore van Benschop & Sterling Netwerk Notarissen (Raadhuisstraat 3, 3241 CP Middelharnis of Noordzijde Haven 15-17, 3252 BH Goedereede) worden ingediend. De opening van de enveloppen vindt plaats op donderdag 3 juni 2021.

Gunning

Gunning zal plaatsvinden op basis van het hoogste bod en onder voorbehoud van instemming door het college van B&W. Biedingen dienen minimaal € 300.000,00 en hoger te zijn voor het totale perceel.

Te downloaden: