27 april 2021, Goeree-Overflakkee - De gemeente Goeree-Overflakkee wil dat alle kinderen mee kunnen doen, zodat zij lekker kunnen sporten en zonder zorgen naar school kunnen gaan. Voor kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben is er daarom het Kindpakket, als extra steuntje in de rug. "Het Kindpakket biedt niet alleen voor deze kinderen mooie mogelijkheden, maar ook voor ondernemers." Lees hieronder meer.

Vervolg

Het Kindpakket biedt niet alleen voor deze kinderen mooie mogelijkheden, maar ook voor ondernemers. Als u zich als aanbieder in het Kindpakket heeft aangemeld en één of meer aanbiedingen heeft geplaatst, kunt u zeer waarschijnlijk een mooie toename in omzet zien. De ouders/verzorgers van deze kinderen kunnen aanbiedingen boeken in het Kindpakket en na goedkeuring bijvoorbeeld de kleding, schoolspullen of laptop bij u als aanbieder ophalen. Betaling volgt rechtstreeks vanuit de gemeente. Dus daar hebt u geen omkijken naar.

We willen graag een breed aanbod kunnen bieden aan deze kinderen, zodat ze echt mee kunnen doen. Wij hopen u hiermee enthousiast te hebben gemaakt voor het Kindpakket. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het klantencontactcentrum van de gemeente.

Aanmelden

Wil u aanbieder worden in het kindpakket? Aanmelden kan op: www.goeree-overflakkee.nl/kindpakket/aanbieder.