Goeree Overflakkee - U kent het wel, even geen inspiratie om te koken. Tijd om wat te gaan halen of te laten bezorgen of af te halen: juist nu in deze coronacrisis! Steun onze lokale horeca en bestel via www.afhael.nl: "Dat is Buutegeweun, zeker in dezen tiet!" Lokale ondernemers kunnen zich gratis aanmelden via de mail: koolemediaservice@gmail.com. Redactie: "Ook als je je verhaal kwijt wilt, kun je gratis een ingezonden brief plaatsen: sámen maken we Goeree-Overflakkee! Deze in 2014 reeds in gebruik genomen website heeft een waardevolle update gekregen. U kunt klikken voor afhalen, bezorgen en uit eten (deze laatste mogelijkheid kan hopelijk weer snel gerealiseerd worden). Afhael.nl heeft voor u alle restaurants en andere eetgelegenheden op Goeree-Overflakkee verzameld, met een superhandige en simpele zoekfunctie. Lees hieronder meer.

Afhaelen

Stel u bent bijvoorbeeld in Dirksland, heeft zin in Chinees of Italiaans eten en u wilt laten bezorgen, dan geeft Afhael.nl alle betreffende restaurants weer, die dat doen, gerangschikt op afstand van Dirksland. Met de desbetreffende menukaarten, zodat u vanachter de computer of mobiel uw keuze gemakkelijk kunt maken; natuurlijk in ieder dorp op ons prachtige eiland!

Afhael.nl (het moet op z'n Flakkees worden geschreven) komt voort uit de wens om een uitgebreid overzicht te hebben van wat er op het eiland te eten is, en waar.
Na het invullen van de woonplaats zijn er zijn keuzes: afhalen, bezorgen en uit eten. Daarnaast kan er de keuze gemaakt worden uit: Chinees, Italiaans/pizza, snackbar, shoarma/grillroom, broodjes, catering en vis. Als resultaat komen alle beschikbare restaurants naar voren. Daarmee bestrijkt Afhael.nl alle afhaal en bezorgrestaurants op het eiland. Tevens zijn alle andere horecagelegenheden opgenomen in de website als u inspiratie wilt als het om uit eten gaat. Geen zin om te koken? Afhael.nl: buutegeweun toch?!

Ook op Afhael.nl? Staat uw eetgelegenheid nog niet op Afhael? Mail naar Koole Media Service.