Goeree-Overflakkee - De Partij van de Arbeid Goeree-Overflakkee organiseert op 3 maart 2021 een webinar over de energietransitie en de gevolgen voor uw portemonnee. "Als we niets doen, kunnen de gevolgen van de verduurzaming voor mensen met een laag inkomen groot zijn. De energiekosten zullen de komende jaren blijven stijgen en mensen met een lager tot midden inkomen dreigen hiervan de dupe te worden...." Lees hieronder meer en log ook in op 3 maart.

Vervolg

"Als we niets doen, kunnen de gevolgen van de verduurzaming voor mensen met een laag inkomen groot zijn. De energiekosten zullen de komende jaren blijven stijgen en mensen met een lager tot midden inkomen dreigen hiervan de dupe te worden. Zij kunnen wel energie besparen, maar kunnen onvoldoende investeren in duurzaamheidsmaatregelen en zullen daardoor niet kunnen profiteren van de voordelen van duurzame energie.

Tijd om de noodklok te luiden! Als we niet snel ingrijpen zal de verduurzaming leiden tot een nieuwe tweedeling in de maatschappij. De mensen die kunnen investeren in maatregelen zullen profiteren, terwijl de mensen die dit niet kunnen de rekening zullen gaan betalen. Dit is voor de PvdA onacceptabel.

In een interactief webinar zullen Evelyn Hijink (statenlid PvdA Zuid-Holland) en Jaap Willem Eijkenduijn (fractievoorzitter PvdA Goeree-Overflakkee) u meenemen in dit vraagstuk en de mogelijke oplossingen. Gezamenlijk met u gaan we proberen antwoorden te geven op de vraag hoe we de nieuwe tweedeling kunnen voorkomen."

Log in op 3 maart om 19:30 uur via deze link: https://bit.ly/pvdago-webinar en discussieer mee.