[Nieuw!] Nieuwe-Tonge - Deze keer is Nelisse Agro, Grond, Infra op zoek naar een Agrarisch medewerker. Nelisse Agro, Grond, Infra is een modern en dynamisch bedrijf wat gelooft in kwaliteit, kennis en specialisme. Zij onderscheiden binnen hun bedrijf de werkgroepen Agro, grond en infra. Wouter Nelisse: "Met een team van 20 vakmensen werken wij aan uiteenlopende disciplines voor tal van opdrachtgevers. Nelisse is de laatste jaren uitgegroeid tot een flexibele, complete specialist. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij nu een agrarisch medewerker. Lever jij ook graag vakwerk? We zijn op zoek naar jou! Voor de genoemde vacature is enige ervaring vereist." Lees hieronder meer en reageer snel!

Welkom bij Nelisse

Nelisse Agro, Grond, Infra is de laatste jaren uitgegroeid tot een flexibele, complete specialist op het gebied van de vele disciplines die zowel agrarisch, cultuurtechinsch, als infra structurele projecten omvatten. Nelisse agro, grond en infra staat garant voor veiligheid en kwaliteit- inzet vanuit eigen uitvoerders en materieel- verantwoordelijkheid voor het eindresultaat – service is bij ons vanzelfsprekend.

Vacature agrarisch medewerker

"Heb je feeling met het agrarische werk en ben je gericht op het leveren van kwaliteitswerk, dan heeft Nelisse Agro, Grond, Infra werk voor jou! Wouter: "Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan waarbij je gaat werken met moderne machines en technieken voor het zaaien en oogsten van alle voorkomende gewassen in zowel de veehouderij als akkerbouw en ben jij degene die de uitdaging ziet in het meedenken binnen een hecht team, waarbij jouw mening en praktische eigenschappen meetellen bij elk werk? Wij staan in deze vacature open voor zowel ervaren als jongere kandidaten met slechts enige jaren werkervaring."

Werk je graag bij een dynamisch bedrijf, ben je gemotiveerd, flexibel en ben je in het bezit van de juiste kwalificaties? Twijfel niet en solliciteer direct!

Soliciteren bij Nelisse

Uw sollicitatie en cv kunt u mailen naar wouter@nelissenieuwetonge.nl t.a.v Dhr. W.L. Nelisse.

[*Bekijk HIER de eerder geplaatste vacature voor een 'Ervaren grondwerker']

Dit is een betaalde vacature. Ook goed, veel en voordelig gezien worden op en rond Goeree-Overflakkee? Stuur een mailtje naar info@koolemediaservice.nl