27 november 2020, Stellendam/Hellevoetsluis - Bij Marc en Plus Trommel (Hellevoetsluis) zijn een exclusieve "coronasamenwerking" aangegaan. Restaurant Bij Marc is evenals vele andere horeca ondernemingen sinds de horeca sluiting economisch zwaar getroffen. Bij de pakken neer gaan zitten past echter niet in de stijl van de horeca ondernemer Marc Dietvorst. Samen met zijn team wordt dan ook alles uit de kast getrokken om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en zijn twee bedrijven, restaurant Bij Marc en Strandpaviljoen Paal 10 weer klaar te maken voor het moment dat ze weer open mogen. Lees hieronder verder.

De take away van Bij Marc is sowieso nog steeds alle dagen van de week geopend en er is een webshop gelanceerd voor het online bestellen www.bestellen.bijmarc.nl. Daarnaast heeft Bij Marc zich samen met enkele andere locale ondernemers gericht op het leveren van kerstpakketten en hebben ze zelfs een bezorgdienst opgestart voor het bezorgen van andermans pakketten. Met de kerstdagen en nieuwjaarsdag heeft Bij Marc met een uitgebreid assortiment menuboxen, voor ontbijt, brunch, borrel en diner. Teveel om op te noemen en daarom is er een speciale website gemaakt www.kerstbijmarc.nl waar alles nog eens piekfijn wordt uitgelegd.

Pizza shop bij Plus

Maar de toch wel het meest in het oog springende actie van Bij Marc is het openen van een pizza shop bij Plus Trommel in Hellevoetsluis. Cornelis Trommel: "De aanleiding voor deze samenwerking is vreselijk, maar we zijn blij dat we elkaar gevonden hebben en wij de horeca hiermee kunnen steunen."

Marc Dietvorst: "Plus Trommel heeft een professionele keuken in de winkel en zodoende was het inrichten van een pizzashop snel gerealiseerd.” Van donderdag tot en met zondag zijn nu de lekkerste vers gebakken pizza’s van restaurant Bij Marc bij Plus Trommel verkrijgbaar. Zowel gekoeld als vers gebakken uit de oven. Zo kan Hellevoetsluis en haar omgeving zich eenvoudig laten overtuigen van de topkwaliteit van deze pizza’s."