Achthuizen - Vanaf 1 december 2020 is iedereen weer van harte welkom in de oude schuur aan de Bommelsedijk bij BrocanteAntiekBijFredriek in Achthuizen. Zij hebben de opstelling in de nostalgische schuur ruimer gemaakt. "Uiteraard houden we ons aan de regels, voor uw en onze veiligheid. Bel daarom altijd even van tevoren en maak een afspraak (u kunt bijna elke dag terecht) en kom dan heerlijk snuffelen tussen alle brocante, industriële en antieke spullen "uit vroeger tijden. We ontvangen u graag in de 'Winterschuur' met een heerlijke beker warme chocolademelk, koffie of cappuccino. De schuur is ruim genoeg om bijvoorbeeld met een paar vriendinnen op je gemak te komen kijken." Lees hieronder meer.

Welkom bij Brocante en Antiek Bij Fredriek

"Welkom bij Brocante en Antiek Bij Fredriek in Achthuizen! Graag stel ik mij even voor: Mijn naam is Fredrieke Koole, inmiddels de 40 gepasseerd, vrouw van Emile en trotse moeder van onze mooie dochters Lonneke en Rosemarijn. Geboren en getogen op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee en daar ben ik trots op. Het is echt zoals ze zeggen: het eiland van rust en ruimte; iets waar ik erg van kan genieten. Mijn passie ligt vooral bij het sámen genieten. Dat kan op veel manieren en eentje daarvan is genieten van mooie brocante, industriële en antieke spullen. Graag verwen ik mijn bezoekers met een heerlijke beker warme chocolademelk, koffie of cappuccino. Het is een oude schuur, dus met een warm drankje in je handen op je gemak rondkijken, is meestal een goede combi. Het is leuk om, tijdens het bekijken van de oudere spullen, samen herinneringen op te halen. Zoveel dingen werken nu anders, denk bijvoorbeeld aan de nostalgische draaischijf-telefoon. Ook heel leuk om te zien is dat sommige vintage spullen weer helemaal in de mode zijn! Oud speelgoed is voor sommige kinderen van nu weer helemaal nieuw! Ook de platenspeler is bijvoorbeeld terug van weggeweest.

De schuur is ruim genoeg, dus u hoeft niet bang te zijn dat u te dicht bij een andere bezoekers in de buurt komt. Leuk om bijvoorbeeld met een paar vriendinnen op je gemak te komen kijken."

In de schuur bij 't Klassiekerhuis

"Dochter Rosemarijn en echtgenoot Emile zorgen samen voor al die fantastische young- en oldtimers (nu ook dealer van de spectaculaire Italjet) in de nostalgische showroom bij het 't Klassiekerhuis. Ik heb een gedeelte van onze nostalgische schuur, samen met mijn vriendinnen, speciaal ingericht voor de spullen van Brocante en Antiek Bij Fredriek. ​Bij 't Klassiekerhuis staat dus ook een uitgebreide verzameling van antiek en curiosa. Door de jaren heen verzameld, maar nog altijd blijf ik op zoek naar mooie, unieke spullen. Sommige zijn brocante, andere industrieel of antiek te noemen. Kortom: voor ieder wat wils! Om te gebruiken, maar ook om de (huis)kamer of mancave een mooie unieke uitstraling te geven."

​"Om een indruk te krijgen kunt u kijken op mijn Instagram​ en ​F​acebookpagina Fredriekekoole​."

Ik ​zie u en jou graag voor een sfeervolle ontmoeting​​​!​", warme groet​, ​Fredrieke Koole.

Parkeren onder- en bovenaan de Bommelsedijk ter hoogte van nummer 19A, 3256LD Achthuizen.