26 november 2020, Bergen op Zoom/Den Bommel - Gezond eten is belangrijk. En als dat gezond eten ook nog eens in je eigen streek gekocht kan worden, levert dat een aantal voordelen op. Geniet van verse producten van Goeree-Overflakkee! Proef Streekproducten: "Wij ondersteunen graag de lokale ondernemers en hebben samen met één van hen, Landwinkel 't Zand, een heerlijk pakket voor twee personen samengesteld. Dit product wordt twee keer per week (gratis) thuisbezorgd. Iedere maand een andere inhoud van het Verspakket. Maar ook Tuinderij Bevelander en Bakkerij van Helden doen mee! Lees hieronder meer over de samenstelling van de maand november.

Help mee lokale boeren, tuinders en vissers hun streekproducten beter voor het voetlicht te brengen.

Vervolg

Welke streekproducten zijn er wanneer in het seizoen? En waar zijn die producten te koop? Op Goeree-Overflakkee bij Landwinkel 't Zand in Den Bommel, Tuinderij Bevelander uit Achthuizen en Bakkerij van Helden uit Middelharnis.

Bekijk HIER wie er zich aansloten op Goeree-Overflakkee.

Bekijk HIER de samenstelling van de maand november 2020.

Proef Streekproducten wil consumenten meenemen op hun culi-toer naar vernieuwende recepten, vlotte verhalen over producenten, leuke goodies en inspirerende kookboeken. "Met aansprekende verhalen, mooie foto’s, interessante weetjes, fietstips en nog veel meer willen wij de streekproducten onder de aandacht brengen in de gemeentes Bergen op Zoom, Goeree-Overflakkee, Halderberge, Moerdijk, Steenbergen en Tholen. Elk seizoen weer op een nieuwe verrassende manier. Lekker lokaal en precies op de manier die bij jou past."