Middelharnis - In december verschijnt de pop-up galerie BEELD-SCHOON op de Westdijk 35 in Middelharnis. "Dit leegstaande winkelpand biedt een goede gelegenheid om op een onverwachte locatie kunst aan het publiek te tonen én brengt extra gezelligheid op d'n Diek!" Het keramiekcollectief is de initiator van deze tijdelijke expositie. Lees hieronder meer.

Vervolg

"Zes keramisten die elkaar hebben ontmoet tijdens de ambachtelijke keramiekopleiding SBB (stichting bevordering beroepsopleiding) in Gouda hebben na de driejarige beroepsopleiding en een extra leerjaar een collectief gevormd. Ondanks dat zij dezelfde opleiding volgden, hebben zij zich zeer verschillend ontwikkeld. Het werk dat in de galerie staat is divers te noemen; van abstract naar frivool en van realistisch naar figuratief. Ook aan de feestdagen is gedacht; zeker voor mensen die mooie dingen weten te waarderen zijn er prachtige cadeaus te vinden."

Coronamaatregelen

Conform alle Coronamaatregelen is de expositie alleen in december te bewonderen. Loop binnen en geniet van alle unieke kunstobjecten.

De pop-up galerie is geopend vanaf 2 december op:

  • Woensdag van 13:00 – 17:00 uur.
  • Donderdag van 13:00 – 17:00 uur.
  • Vrijdag van 13:00 – 17:00 uur.
  • Zaterdag van 13:00 – 17:00 uur.