[vacature] Nieuwe-Tonge - Nelisse Agro, Grond, Infra is een modern en dynamisch bedrijf wat gelooft in kwaliteit, kennis en specialisme. Zij onderscheiden binnen hun bedrijf de werkgroepen Agro, grond en infra. "Met een team van 20 vakmensen werken wij aan uiteenlopende disciplines voor tal van opdrachtgevers. Nelisse is de laatste jaren uitgegroeid tot een flexibele, complete specialist. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een ervaren en enthousiaste grondwerker. Lever jij ook graag vakwerk? Lees hieronder snel verder en reageer!" Nelisse is op zoek naar jou! Voor de genoemde vacature is ervaring vereist. Lees hieronder meer en reageer snel!

Welkom bij Nelisse

Nelisse is de laatste jaren uitgegroeid tot een flexibele, complete specialist op het gebied van de vele disciplines die zowel agrarisch, cultuurtechinsch, als infra structurele projecten omvatten. Nelisse agro, grond en infra staat garant voor veiligheid en kwaliteit- inzet vanuit eigen uitvoerders en materieel- verantwoordelijkheid voor het eindresultaat – service is bij ons vanzelfsprekend.

"Heb je feeling met het grondwerk en ben je gericht op het leveren van kwaliteitswerk, dan heeft Nelisse werk voor jou! We verwachten: ervaring, passie voor het rioleringswerk, een zeer goede motivatie en een nette mentaliteit. Hiertegenover bieden wij een leuke open werksfeer met een prettig team collega’s en een goede salariëring aan de hand van leeftijd, kennis en ervaring. Als grondwerker ben je werkzaam in het bouwrijp-maken van woonwijken, aanleggen van rioleringen, plaatsen van straatkolken en het eventueel herstellen van bestratingen. We staan open voor zowel ervaren als jongere kandidaten met slechts enkele jaren ervaring.

Werk je graag bij een dynamisch bedrijf, ben je gemotiveerd, flexibel en ben je in het bezit van de juiste kwalificaties? Twijfel niet en solliciteer direct!

Soliciteren bij Nelisse

Uw sollicitatie en cv kunt u mailen naar wouter@nelissenieuwetonge.nl t.a.v Dhr. W.L. Nelisse.

Dit is een betaalde vacature. Ook goed, veel en voordelig gezien worden op en rond Goeree-Overflakkee? Stuur een mailtje naar info@koolemediaservice.nl