Goeree-Overflakkee - Al eerder werkte de redactie van Koole Media Service samen met ir. Mirjam Nelisse, lid Provinciale Staten Zuid-Holland -energie/innovatie/infra- (VVD), politicus en boerin op Goeree-Overflakkee. Deze keer om de horeca op ons eiland een zet de goeie richting in te geven. Mirjam Nelisse bedacht eerder een actie om boeren en telers in regio Goeree-Overflakkee een handje te helpen én een hart onder de riem te steken. Ook rolde Facebookpagina 'Fietsen voor m'n eten - Goeree-Overflakkee / 'n Bietje Gezond' uit dankzij deze samenwerking. Nelisse woont en werkt zelf ook op 'de boerderij', dus weet als ondernemer waar ze het over heeft! Lees hieronder meer.

Horeca lokaal

Mirjam Nelisse: "Ik wil de lokale horeca ondernemers helpen! Afgelopen voorjaar maakte ik flyers voor boerenlandwinkels. Nu wil ik dat doen voor de horeca op Goeree-Overflakkee. Ik kan een handje hulp goed gebruiken! Ik heb namelijk informatie nodig van de ondernemers. Horeca ondernemers kunnen een mailtje sturen naar mirjamsnieuws@gmail.com met daarin:- Naam restaurant/cafe- Plaatsnaam- Telefoonnummer (voor bestellingen)- Link naar digitaal menu.

Willen jullie andere ondernemers in dit berichtje taggen, zodat zij bekend worden met het initiatief? Deelname is uiteraard gratis! Alvast bedankt en stay safe!"

Zie HIER Facebook.