Nieuwe-Tonge - "Het is een mooie, goed verzorgde plek en je kijkt er je ogen uit!" We hebben het over de dierentuin die het eiland Goeree-Overflakkee rijk is: Faunapark Flakkee. Als je op het park aankomt zie je de eigenaresse. "Harde werker en topondernemer Petra Blokker is trots...maar maakt zich ook zorgen over de coronaperiode. Het is écht crisis en we hebben elkaar nodig op Flakkee..." Bekijk de video van Rijnmond hieronder en lees hieronder verder: sámen maken we Goeree-Overflakkee!

Vervolg

Aan het begin van de coronaperiode was er veel onduidelijkheid voor ondernemers. Nog steeds moeten regels worden aangepast aan de situatie waar we in zitten met elkaar. Het is voor een onderneming zoals Faunapark Flakkee moeilijk volhouden als je geen of nauwelijks bezoekers kunt ontvangen. "We hebben zo'n 50 bezoekers per dag nodig; reken maar uit!" Sanne Waldekker nam een interview af bij het park en sprak eigenaresse Petra Blokker.

Met de trein naar Faunapark Flakkee

Vanaf volgende week rijd het treintje vanuit Middelharnis, op donderdag en vrijdag, ook naar Faunapark Flakkee (Lees hier). "Een bijzonder dagje uit, met de trein naar de dierentuin op het schatrijke eiland Goeree-Overflakkkee."

Adres

Het adres van Faunapark Flakkee is: Duivenwaardsedijk 22 in Nieuwe-Tonge. Lees ook op de Facebookpagina "hier kunt u het allerlaatste nieuws over onze dieren volgen. We hopen u snel te mogen begroeten op het park!"

Steun

Draagt u het Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge een warm hart toe? Klik hier!

Lees ook:

Bekijk hieronder de video van Rijnmond.nl over Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge.