Goeree-Overflakkee - De redactie van Koole Media Service KMS publiceert in de gehele crisisperiode voor en door getroffen ondernemers op Goeree-Overflakkee op www.iGO.nl. We laten de Flakkeese Adriaan en Frans Lodder aan het woord. De broers blijven goed merken dat er een "coronacrisis" gaande is: "Maar bij ons kunt u gewoon terecht. Uw vloeren en gordijnen thuis uitzoeken geheel vrijblijvend? Dat kan bij ons. We heten u, uiteraard volgens de regels van alle maatregelen, van harte welkom binnen ons bedrijf!" Lees hieronder meer.

Vervolg

De broers Adriaan en Frans Lodder wonen alweer meer dan 20 jaar in Middelharnis. Afkomstig vanuit Vlaardingen hebben zijn het familiebedrijf 'Kees Lodder Woontextiel' in Vlaardingen voortgezet en zijn onder meer actief voor bedrijven met OnlineProjectstoffering. Adriaan en Frans:"Ook op ons eiland Goeree-Overflakkee zijn we actief. Op verzoek komen we thuis bij u langs met stalenmateriaal van PVC-vloeren, binnenzonwering, laminaat, vinyl en tapijt. Geheel vrijblijvend kunt u dan een keuze maken, waarna alles direct ingemeten wordt en u een aanbieding ontvangt voor de gewenste producten en stoffering."

De gebroeders Lodder leveren alle merken pvc-vloeren, tapijten tegen zeer scherpe condities, mede door de grote volumes die ze kunnen maken door hun 'projectstofferingstak'. "De private stofferingen worden uitgevoerd door geclassificeerde woningstoffeerders. Indien u overweegt om een nieuwe pvc-vloer of andere stoffering aan te schaffen, neem dan vrijblijvend contact met ons op; we helpen u graag.

Contact

Adriaan Lodder (tel. 06-47571394)

Frans Lodder (tel. 06-25344922)

of via de mail: info@OnlineProjectstoffering.nl.