Goeree-Overflakkee - De redactie van Koole Media Service KMS publiceert in deze crisisperiode, tijdelijk gratis voor getroffen ondernemers op Goeree-Overflakkee (klik hier voor de actie) een stukje tekst met foto op de zakelijke pagina van www.iGO.nl. Deze keer zijn de Flakkeese Adriaan en Frans Lodder aan het woord. De broers: "Uw vloeren en gordijnen thuis uitzoeken geheel vrijblijvend? Dat kan bij ons!" Lees hieronder meer.

Vervolg

De broers Adriaan en Frans Lodder wonen alweer meer dan 20 jaar in Middelharnis. Afkomstig vanuit Vlaardingen hebben zijn het familiebedrijf 'Kees Lodder Woontextiel' in Vlaardingen voortgezet en zijn onder meer actief voor bedrijven met OnlineProjectstoffering. Adriaan en Frans:"Ook op ons eiland Goeree-Overflakkee zijn we actief. Op verzoek komen we thuis bij u langs met stalenmateriaal van PVC-vloeren, binnenzonwering, laminaat, vinyl en tapijt. Geheel vrijblijvend kunt u dan een keuze maken, waarna alles direct ingemeten wordt en u een aanbieding ontvangt voor de gewenste producten en stoffering."

De gebroeders Lodder leveren alle merken pvc-vloeren, tapijten tegen zeer scherpe condities, mede door de grote volumes die ze kunnen maken door hun 'projectstofferingstak'. "De private stofferingen worden uitgevoerd door geclassificeerde woningstoffeerders. Indien u overweegt om een nieuwe pvc-vloer of andere stoffering aan te schaffen, neem dan vrijblijvend contact met ons op; we helpen u graag.

Contact

Adriaan Lodder (tel. 06-47571394)

Frans Lodder (tel. 06-25344922)

of via de mail: info@OnlineProjectstoffering.nl.