7 april 2020, Goeree-Overflakkee - De redactie van Koole Media Service KMS publiceert in deze crisisperiode, tijdelijk gratis voor getroffen ondernemers op Goeree-Overflakkee (klik hier voor de actie) een stukje tekst met foto. Deze keer is familie de Puy, van Hotel-Restaurant Lely te Oude-Tonge aan het woord. Lees hieronder verder én maak nog gebruik van de Paas-aanbieding (tot uiterlijk 10 april).

Vervolg

Hotel-Restaurant Lely - Lekker eten, slapen & ontspannen – comfortabel, trendy en met een gastvrij onthaal!

Familie de Puy verwelkomt u graag bij Hotel-Restaurant Lely. Op een unieke locatie aan de haven in het pittoreske Oude-Tonge in het hartje van Goeree-Overflakkee. "Wij zijn een familiebedrijf dat staat voor persoonlijke aandacht, eerlijk eten en een huiselijke sfeer. Al onze gerechten zijn huisgemaakt, puur, ambachtelijk en met verse ingrediënten."

In april 1992 begonnen Leo en Lydia de Puy aan een ongekend, groot avontuur! Samen richtten zij een Pension op met een kano- en fietsverhuur. Door het pension aan de haven en de voorliefde voor het kanoën wilden ze anderen graag op een unieke manier kennis laten maken met de mooie omgeving.

Het pension groeide al snel uit tot een Hotel-Restaurant. Dit betekende jammer genoeg dat Leo & Lydia met de kano- en fietsverhuur moesten stoppen. "Echter blijft de Lely nog altijd een favoriete plek voor sportievelingen en natuurliefhebbers."

25 Jaar later is de drukte in het restaurant enorm toegenomen. De voorheen naastgelegen bakkerij is na een jarenlange verbouwing, welke volledig verzorgd is door Leo, compleet gerenoveerd tot een hip, eigentijds en uniek restaurant! "Er zijn zalen gerealiseerd waarbij zelfs bruiloften en/of andere grote evenementen geen probleem meer zijn!"

Lydia is door haar jarenlange ervaring niet meer te onderscheiden van een volleerd Chef-kok. De overstap naar het volledig vernieuwde restaurant werd gemaakt en samen met hun dochter (en inmiddels mede-eigenaresse) Melody Jongerling-de Puy zijn de beide dames het persoonlijke aanspreekpunt voor de vele gasten. "Of u nu alleen het restaurant bezoekt of met een groot gezelschap, in beide gevallen zorgen wij ervoor dat u een warm welkom ervaart!"

Over een jaar zullen Leo en Lydia het stokje volledig overdragen aan Melody en haar man Jeroen Jongerling. Beide 31 jaar en woonachtig in Dirksland met hun 2 kinderen (3 en 6 jaar oud).

Wat zij willen voor de toekomst? "Hetzelfde als onze ouders Leo en Lydia: Iedereen laten kennismaken met de mooie omgeving. Daarnaast willen wij graag Oude-Tonge (Oost-Goeree-Overflakkee) op de kaart zetten en een fijne plek creëren waar vele mensen graag samen willen komen. Of dit nu voor een kopje koffie, een complex 4 gangen menu of een gezellig feest is, dat maakt niets uit. We staan klaar voor iedereen!"

Bestel de PAASBRUNCH By Hotel-Restaurant Lely (tot 10 vrijdag 10 april 2020!)

 (Sinaas)appelsap
 Huisgemaakt soepje
 Croissant
 2 Harde broodjes
 Gekookt “Eibaar”-eitje
 Hartig taartje met asperge en gerookte zalm
 Mini garnalencocktailtje
 Diverse vleeswaren en kaas
 Snee paasbrood
 Roomboter en jam

"Liever niet Paasshoppen in deze tijd? Wij hebben de oplossing! Voor jezelf of als verrassing voor die lieve (o)pa of (o)ma die nu alleen zijn... U hoeft niets voor te bereiden, u kunt het ophalen of laten bezorgen* op 1e en 2e Paasdag! Hoe fijn is dit!"

*afhankelijk van de afstand zullen er wel of geen bezorgkosten worden berekend.
Kosten: €22,50 p.p.

Reserveren noodzakelijk! Tot uiterlijk vrijdag 10 april te bestellen. Via tel. (0187-)645909.