6 april 2020, Goeree-Overflakkee - De redactie van Koole Media Service KMS publiceert in deze crisisperiode, tijdelijk gratis voor getroffen ondernemers op Goeree-Overflakkee (klik hier voor de actie) een stukje tekst met foto. Deze keer zijn Leon en Jolanda Groenewegen aan het woord met thema: Blue Denim tijdens de coronacrisis." Lees hieronder verder.

Vervolg

"Wij zijn Leon en Jolanda eigenaren van Blue Denim, dé jeanswinkel van het eiland Goeree-Overflakkee op het Zandpad 8 te Middelharnis. Vanwege ons 9-jarig jubileum hebben we de actie dat de tweede jeans voor de halve prijs is. Die houden we er voorlopig in, omdat het voor iedereen zeer moeilijke tijden zijn. We hebben echt voor iedereen een jeans in de prijsklasse €49,95 tot 69,95. Ook hebben we alle lengtematen en indien nodig maken we de jeans gratis korter. We hebben tevens een mooie collectie bovenkleding van de merken No Excess Petrol Cars en Blue Fields. Hopelijk snel tot ziens in de winkel of anders via videoshopping personal shopping of WhatsApp en natuurlijk bezorgen wij uw aankopen gratis thuis.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 17:00 en zaterdag van 11:00 tot 17.00. U kunt via facebook een afspraak maken voor private shopping en videoshopping.
U kunt ook via WhatsApp (0624935014) of telefoon (0187470700) bestellingen doen die wij dan gratis thuisbezorgen. Tijdens deze periode wordt de jubileumactie verlengt dus elke tweede jeans is voor de helft!"

Adres:

Blue Denim
Zandpad 8
Middelharnis