6 april 2020, Goeree-Overflakkee - De redactie van Koole Media Service KMS publiceert in deze crisisperiode, tijdelijk gratis voor getroffen ondernemers op Goeree-Overflakkee (klik hier voor de actie) een stukje tekst met foto. Deze keer is Sacha Tempels uit Oude-Tonge aan het woord: Graag stel ik mijzelf voor: mijn naam is Sacha Tempels en woon met mijn man en zoon in Ooltgensplaat. Wij zijn hier ooit komen wonen om dichter bij het water te zijn, waar wij ieder vrij moment aan het windsurfen waren...." Lees hieronder verder.

Vervolg

Sacha Tempels: "Tegenwoordig gaat al mijn aandacht en tijd uit naar mijn bedrijf ‘Tempels Yoga & Qigong Academie’ in Oude Tonge. Hier bied ik verschillende soorten Yoga, Qigong, Bellicon Trampoline Training en Fascia Training. Naast de studio waar ik de groepslessen, privelessen, gecertificeerde yoga bijscholingen en workshops geef, heb ik een praktijkruimte waar ik massagebehandelingen uit de Ayurveda en TCM verzorg. Ik heb mijn bedrijf hier op het eiland gevestigd omdat ik mij hier thuis voel en in mijn element ben, hier kan ik dus ook op mijn best doen wat ik doe.

Ik ben internationaal gediplomeerd en gecertifieerd Yoga Teacher, gediplomeerd Qigong instructeur en massagetherapeut. Deelnemers van lessen en cliënten van de massagepraktijk zijn veelal opzoek naar gerichte lichaamsbeweging en -verzorging , als ook ontspanning om hun lichaam en geest gezond te houden of gezonder te maken. Alle lessen en behandelingen zijn zoveel mogelijk afgestemd op de persoon met zijn mogelijkheden en eventuele beperkingen. In mijn lessen maak ik ruimte voor persoonlijke aandacht.

Mijn toekomstvisie en droom is om op Flakkee een levendige en inspirerende plek te faciliteren gericht op het wij-zijn van de mensen door het gebruik verschillende bewegingsvormen en massagebehandelingen. Deelnemers zien hun wekelijkse lessen en behandelingen ook echt als hun rustmoment in de week, een moment om weer energie op te doen en gezonder te worden. Ook het sociale aspect van met name het theedrinken na de les wordt zeer gewaardeerd, er is ruimte om na de les met elkaar in alle rust in stilte te zijn of ervaringen te delen. Het lesrooster is op deze manier heel bewust gepland zodat er na de les niet al een volgende groep ‘staat te trappelen’ in de hal.

Wegens de noodzakelijke maatregelen betreft het Corona virus zijn de studio en praktijk gesloten en probeer ik de mensen nu te bereiken via videolessen. Ik houd hoop en heb vertrouwen dat het bedrijf deze periode kan overleven en besef dat de gezondheid van een ieder het meest belangrijk is. Gezondheid en het kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften staan nu voorop."

Foto van een videoles Chair Yoga