India is de laatste tijd veel in het nieuws geweest als het aankomt op de cryptomarkt. "Je zou het misschien niet zeggen, maar India is een van de landen die naar alle waarschijnlijkheid zeer groot gaat worden als het aankomt op cryptovaluta. Een tijdje geleden is naar voren gekomen dat Binance India gaat ondersteunen om de crypto ontwikkelingen door te voeren in het land. Wat willen ze precies gaan doen? En waarom is deze hulp eigenlijk nodig? Om antwoord te krijgen op deze vragen is het verstandig om dit artikel snel verder te lezen, wij zullen je namelijk alles laten zien wat je moet weten rondom dit onderwerp." Lees hieronder verder.

De hulp van Binance

Binance en haar lokale dochteronderneming hebben een nieuw fonds opgericht om de groei van startende bedrijven met een blockchain in India nieuw leven in te blazen na een beslissing van het Hooggerechtshof om banken toe te staan cryptofirma's te bedienen. Binance en de in India gevestigde bitcoin exchange WazirX - die Binance afgelopen november verwierf - kondigden dinsdag aan dat hun nieuwe "Blockchain for India" fonds zou opzetten om te investeren in lokale startups die bijdragen aan de creatie van een geavanceerd cryptocurrency en blockchain ecosysteem voor het land.
Het nieuwe fonds komt een paar weken nadat het Indiase Hooggerechtshof een centraal bankverbod heeft opgeheven dat de toegang tot de financiële diensten voor crypto bedrijven verhinderde. Sommige beurzen staan nu alle soorten bankrekeningoverschrijvingen toe naar de cryptobedrijven.

Een volledig Indiase blockchain-ecosysteem

Het nieuwe fonds, dat zal investeren in zowel aandelen als symbolische aankopen, is vooral geïnteresseerd in initiatieven die helpen bij de ontwikkeling van een volledige crypto-marktinfrastructuur voor India.
Het kan daarbij gaan om fiatgateways, remittance-platforms, stablecoin-oplossingen en nieuwe toepassingen voor decentrale financiering (DeFi). Het fonds zal tussen de 100.000 en 5 miljoen dollar investeren per bedrijf. WazirX oprichter en CEO Nischal Shetty benadrukten in een persverklaring dat India een van de grootste ontwikkelaars en software engineering talentpools ter wereld heeft. Het nieuwe fonds zal ten volle gebruik maken van het "ongelooflijke potentieel dat het Indiase blockchain-ecosysteem te bieden heeft".
Het nieuwe fonds zou openstaan voor samenwerking en co-investering met andere lokale fondsen die dezelfde doelen hebben. Er zal ook een initiatief zijn voor het ondersteunen van blockchain ontwikkeling en incubatorprogramma's in Indiase universiteiten. De rivaliserende in Mumbai-Gebaseerde exchange CoinDCX kondigde vorige week aan het $3.1 miljoen naar een onderwijscampagne had beloofd om cryptocurrency adoptie in India te bevorderen.

Landen kiezen voor crypto

De ontwikkeling die we momenteel in India zien is zeker niet nieuw. We zien dat er steeds meer opkomende landen zijn die inspelen op de ontwikkelingen rondom crypto. Zo zijn er bijvoorbeeld arme landen die er over nadenken om crypto te gebruiken om grootschalige problemen op te lossen. Venezuela zou bijvoorbeeld veel baat hebben bij cryptovaluta om de inflatie een halt toe te roepen. Zo zijn er nog veel meer landen te vinden die op dit moment alles er aan doen om crypto projecten op te zetten.
Het feit dat cryptovaluta steeds vaker gebruikt wordt is natuurlijk een goede ontwikkeling. Als er namelijk meer mensen zijn die een bepaald project gebruiken zullen de koersen gaan stijgen. Dit heeft als gevolg dat je aanzienlijk wat winst kunt boeken. En door de komst van specifieke technieken zoals bijvoorbeeld Bitcoin Revolution. Dit maakt het ook voor jou mogelijk om snel en eenvoudig te investeren in deze opkomende technologie.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.