Middelharnis - "Wilt u beter Nederlands leren? Kom dan naar de informatieavond op 14 januari 2020 in de bibliotheek van Middelharnis." Op deze dinsdagavond wordt er in de bieb uitleg gegeven over welke mogelijkheden er zijn om Nederlands te leren of om uw Nederlands te verbeteren. U kunt op deze avond kennismaken met de opleidingen en activiteiten die op Goeree-Overflakkee gratis worden aangeboden door Albeda Startcollege, NLEducatie en de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Lees hieronder meer.

Beter Nederlands leren

Wanneer? Dinsdag 14 januari 2020
Hoe laat? Om 19:00 uur (vanaf 18:45 uur inloop met koffie/thee)
Waar? Bibliotheek, Kerkepad 11 in Middelharnis
Kosten: GRATIS

Wilt u beter Nederlands leren, bijvoorbeeld om gemakkelijker contact te maken? Lijkt het u fijn mensen op uw werk aan te spreken zonder u zorgen te hoeven maken of u ze verstaat? Kom dan naar de informatieavond! U maakt dan kennis met vrijwilligers en docenten én u kunt zich direct aanmelden. Ook zijn de partners van het Digitaalhuis aanwezig met informatie.

Bent u 18 jaar of ouder en niet meer inburgeringsplichtig? Wilt u een taaldiploma halen voor uw (vrijwilligers)werk of opleiding? Woont u al een tijdje in Nederland, maar wilt u de taal beter leren? Is Nederlands uw moedertaal maar vindt u formulieren of websites lastig te begrijpen? Of heeft u een andere reden waarom u graag wilt oefenen met lezen, luisteren, schrijven en spreken van de Nederlandse taal?

Gemeente Goeree-Overflakkee: "Dan zien wij u graag op dinsdagavond 14 januari in de Bibliotheek van Middelharnis! Kent u iemand voor wie deze avond interessant kan zijn? Geef deze uitnodiging dan door!"