1 juli 2019, Dirksland - De Victoriahal in Dirksland was donderdag 27 juni gevuld met héél veel toffe mensen. Sponsors, vrijwilligers, geïnterviewden én acteertalenten waren namelijk aanwezig voor de lancering van TOF magazine 8. Vanaf nu is het magazine weer gratis af te halen bij de diverse afhaalpunten en sponsors op het eiland (te vinden onder deze link). En dat is meer dan de moeite waard! Lees hieronder meer.

Het magazine staat namelijk weer vol met nieuwe, interessante en bovenal toffe stukken over (de mensen van) ons eiland. Het thema is ‘groeien en bloeien’. Maartje Meijer staat op de cover en vertelt in het magazine meer over haar muzikale carrière en weer opbloeiende liefde voor ons eiland.

De Vic

Ook in de ‘Vic’ is liefde gegroeid en opgebloeid. In het magazine staat een artikel over stellen die voor het eerst kennis met elkaar maakten in de Vic en nu nog steeds samen zijn. Het toepasselijke lanceringsfilmpje, over een stel dat elkaar in de jaren ’90 ontmoet (gespeeld door Ralph Wiegel en Fee Tieleman) en later uit het oog verliest, werd met veel gelach ontvangen. Het filmpje is opgenomen met behulp van 10 jonge figuranten, die na een oproep op Facebook een rol in het filmpje wisten te bemachtigen. Op deze website is het filmpje terug te zien.

Achtste editie

TOF magazine staat vol met serieuze én luchtige verhalen over (de mensen van) ons eiland en is gratis af te halen bij diverse verspreidpunten, zoals de bibliotheken op ons eiland (alle afhaalpunten staan op trotsopflakkee.nl). In de achtste editie staat onder meer een interview van onze jongste ‘Toffie’ Coen met de commissaris van de Koning, zie je mooie onderwaterfoto’s die zijn gemaakt in de Grevelingen, lees je over de ontwikkeling van Ouddorp als badplaats, bezoeken we dezelfde straat(naam) in andere dorpen en ook de vaste rubriek van Pau Heerschap (in dialect) ontbreekt niet.

Ambitie

Dat het al voor de achtste keer gelukt is om zo’n TOF blad gratis te maken en verspreiden, is volledig te danken aan de vrijwilligers en sponsors. Zo’n 20 eilandliefhebbers werken geheel vrijwillig aan het magazine en de social media kanalen. Daarnaast zijn er inmiddels veel trouwe, maar ook nieuwe sponsors die TOF een warm hart toedragen. En dat in uniek! Want waar andere magazines een verkoopprijs moeten hanteren, is TOF magazine hierdoor nog steeds gratis verkrijgbaar. Elke editie worden er 5000 exemplaar gedrukt en verspreid. Het is een grote wens van TOF om de tiende editie op alle deurmatten op het eiland te laten belanden. Maar daarvoor is veel geld nodig. Ondernemers kunnen TOF sponsoren via deze link.