Middelharnis - Netwerken is dé manier om bij te praten met bekenden en om nieuwe mensen te leren kennen. Veel lokale ondernemers namen hier de tijd voor op de inmiddels traditionele netwerkborrel op Goeree-Overflakkee, de Zomerborrel GO. Lees hieronder meer en bekijk de foto's.

Ontmoeting met elkaar
Op de netwerkbijeenkomst is er geen officieel programma, maar staat de ontmoeting met elkaar centraal. Bijna 300 ondernemers gaven gehoor aan de uitnodiging om op een ongedwongen en ontspannen manier bij te praten. De gezellige haven van Middelharnis was op donderdag 20 juni opnieuw decor van dit gezellige samenzijn.

Netwerken voor jong en oud
“We zijn blij dat veel eilandelijke ondernemers, ondanks de volle agenda’s, voor het eerst of opnieuw een bezoek aan de Zomerborrel hebben gebracht. Het is mooi om te zien dat er ondernemers van alle leeftijden en afkomstig van het hele eiland aanwezig waren”, zo kijken Jan Peter Robijn (Adviesgroep De Vogel) en Steef Visser (Visser & Visser), organisatoren van het eerste uur, tevreden terug op de zevende editie van de netwerkborrel.