Video 'Belevingstafel en rolstoelfiets voor bewoners van De Stove in Sommelsdijk'. Sommelsdijk - Zaterdag 8 juni 2019 heeft een delegatie van de Rally Commissie van de
Rally Rotary Goeree Overflakkee
een cheque mogen overhandigen van maar liefst €10.000,00 aan 'Woonvoorziening de Stove', voor een zogeheten 'Belevenis Tafel'. Lees hieronder meer, bekijk de video en foto's.

"Het was een gezellige en mooie middag, waarbij ook 2 mensen van Onwijs aanwezig waren voor de installatie, evenals Jaap van Oostenbrugge van de 'Vrienden van Sjaloom'. De Belevenis Tafel werd direct in gebruik genomen en het was bijzonder om te mogen zien dat de bewoners zeer enthousiast waren en direct gebruik gingen maken (olv de techneuten van Onwijs) van de Belevenis Tafel."

Rally Commissie: "Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, de sponsoren en de deelnemers, is dit allemaal mogelijk gemaakt en wij willen jullie daar hartelijk voor bedanken.
Dank voor jullie deelname en inzet en bereidheid voor sponsoring en tot volgend jaar want dan gaan we er opnieuw een waar spektakel van maken en zullen we er een spetterende Rally dag van proberen te maken. Tot in 2020...wij gaan er dan weer een mooi spektakel van maken en kijken er naar uit!"