Sommelsdijk - "Alles op het gebied van wonen op één gezellige plek? Ja!" Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019 wordt op de hoek Dorpsweg/Tuinstraat te Sommelsdijk, het Woonevent ‘Laat u óntzorgen!’ gehouden. Nadat vorig voorjaar de eerste editie van dit Woonevent werd gehouden, geeft de organisatie daar dit jaar een vervolg aan. Lees hieronder meer.

Vervolg

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019 wordt bij KüchenTreff Middelharnis, op de hoek Dorpsweg/Tuinstraat te Sommelsdijk, het Woonevent ‘Laat u óntzorgen!’ gehouden. Deze keer met meer deelnemende ondernemers, dus met een breder aanbod. Elf ondernemers van Goeree-Overflakkee die actief zijn op het gebied van wonen en woongenot slaan de handen inéén om u te informeren over alles wat u weten wilt. Van bouwplan tot inrichting, van keukeninspiratie tot tuinaanleg en van verwarming tot woningbeveiliging. Naast KüchenTreff Middelharnis zijn dat LiVastGO Makelaardij, Tekenburo - en advies Droger BOUW, Profideur, Anton Lokker Hoveniersbedrijf, Woodflame, Lindemann Installatietechniek, Berg&Berg, Flakkee Verhuizers, Willy de Vos Hypotheken en WireNet IT & Security Solutions. Zij gaan niet alleen voor kwaliteit, maar nemen u ook zo veel mogelijk zorg uit handen bij het realiseren van uw plannen.
Daarnaast zijn er nóg enkele partijen die een bijdrage leveren aan het welslagen van het evenement. Zoals de talentvolle jonge pianist Ard van der Linden, die live optredens verzorgt. En natuurlijk een cateraar die de inwendige mens optimaal verzorgt. Maar ook Brandveilig leven en Buurtpreventie zijn aanwezig. Bovendien kunt u tijdens het Woonevent een prachtige prijs winnen: een cheque van € 750, die u bij één van de deelnemende ondernemers kunt verzilveren voor het waarmaken van uw ideeën! Ook voor de kinderen zijn er mooie prijzen te winnen.

Openingstijden
Woonevent ‘Laat u óntzorgen!’ wordt gehouden op en rond het terrein van KüchenTreff Middelharnis, incl. een gedeelte van de Tuinstraat, dat die dag voor verkeer afgezet zal zijn. Nadat wethouder D. Markwat vrijdagmiddag de openingshandeling heeft verricht, zijn de bezoektijden vrijdag van 14.00-21.00 uur en zaterdag van 10.00-15.00 uur. Uiteraard is de toegang gratis en is iedereen welkom!

Tekst en foto Hans Villerius