Regio - Op 1 april 1989 startten Ger en Steef Visser samen het accountantskantoor Visser & Visser in Rotterdam. Na drie maanden verhuisde het kantoor naar Barendrecht. In 1995 opende de tweede vestiging in Middelharnis. "Via een verhuizing naar de Lindenlaan zijn we gevestigd aan de Koningin Julianaweg. Inmiddels zijn we 30 jaar, 12 kantoren en 300 medewerkers verder, ons accountantskantoor blijft groeien!" De vestiging Middelharnis wordt geleid door belastingadviseur mr. Harold van den Berge, belastingadviseur mr.drs. Jan Kieviet en accountant Steef Visser RA. Lees hieronder verder.

Vervolg

"Een team van ruim 30 medewerkers staat dagelijks klaar voor ondernemers van Goeree-Overflakkee, de Zeeuwse eilanden en van ver daarbuiten. De aanpak van ons accountantskantoor? Doorgaan waar anderen stoppen, klanten verrassen door inzicht en nieuwe ideeën en meer dan alleen maar meedenken op financieel gebied. De adviseurs spreken de taal van de ondernemer en als het moet ook de taal van de regio.

Vanuit Middelharnis hebben wij een actieve rol in verschillende regionale ondernemersclubs, zoals VBGO, FOGO en Businessclub Grevelingen. Ook is de vestiging betrokken bij maatschappelijke organisaties in de regio. Visser & Visser ziet het belang in van verbinding en organiseert daarom samen met Adviesgroep De Vogel jaarlijks de zomerborrel GO, een succesvol netwerkevent waar ondernemers elkaar ontmoeten aan de haven in Middelharnis.

Het kantoor blijft voorop lopen en zet de afgelopen jaren steeds meer in op innovatie. In een wereld waarin technologische ontwikkelingen razendsnel gaan en data overal is, geven wij inzicht in deze data en helpt ondernemers data-gedreven beslissingen te maken. Ondernemers met internationale ambities kunnen ook bij ons terecht. Er staat een team van specialisten klaar met kennis, ervaring en een groot netwerk om ondernemers te begeleiden in de stap naar het buitenland."

Dit jaar werd het accountantskantoor uitgeroepen tot 'Beste Werkgever' in de financiële sector, een mooie manier om het 31e jaar in te gaan. Professioneel, innovatief, menselijk, behulpzaam, oplossingsgericht en gemotiveerd: de zes kernwaarden die dit bedrijf typeren. "Met deze waarden zetten we ons al 30 jaar in voor ondernemers en doen we dat ook in de toekomst. Full service met oprechte aandacht!"