2 april 2019, Middelharnis - Alweer 4 jaar geleden besloot VC Intermezzo, als een van de eerste verenigingen in de regio, de uitslagverwerking bij thuiswedstrijden m.b.v. het digitale wedstrijdformulier door te geven. Lees hieronder verder.

"In die periode voerde volleybalbond Nevobo dat stapsgewijs in als alternatief voor het papieren wedstrijdformulier. Eerst werd samen met de Staver gezorgd voor een stabiel Wifi-netwerk en daarna werd contact gezocht met Jan Groen van IC Automatisering BV voor de sponsoring van 2 laptops. Hiermee werd een wedstrijdtafel gecreëerd waar de scheidsrechter en de teams de uitslagen on-line konden doorgeven aan de Nevobo. Dit tot verbazing van de uitspelende teams, die nog gewend waren aan het opsturen van papierwerk. VC Intermezzo bleek echter een vooruitziende blik te hebben, want 2 jaar later voerde de Nevobo het nieuwe digitale systeem verplicht in.

Nu, na 4 jaar trouwe dienst, zijn de laptops aan vervanging toe en werd er recent weer contact gezocht met IC Automatisering BV. De wens was om voortaan met Chromebooks te werken. Een snel systeem, gekoppeld aan de vertrouwde wedstrijdtafel, moet de komende jaren de teams voor en na de wedstrijd helpen om alle gegevens soepel en tijdig door te sturen naar de Nevobo. Dankzij de sponsoring van IC Automatisering BV is de club weer klaar voor de digitale uitdaging van de komende jaren. Dankbaar namen voorzitter Paul van Beveren en wedstrijdsecretaris Marc van Biert deze gulle gift dan ook in ontvangst. De Chromebooks zijn voor het eerst te bewonderen op 6 april tijdens de thuiswedstrijden in de Staver."

Foto: "Jan Groen van IC Automatisering BV overhandigt de Chromebooks aan wedstrijdsecretaris Marc van Biert".