Oude-Tonge - Op vrijdagochtend 15 maart 2019 werd om 08:00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Dabbehof in Oude-Tonge feestelijk heropend. De opening werd verricht door filiaalleider de heer Vrijenhoek. Het assortiment is verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Lees hieronder meer.

De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. In verband met de verbouwing sloot het filiaal op donderdagavond 7 maart.

Openingsochtend gezellige drukte

De eerste 400 klanten kregen op vrijdagmorgen bij aankoop van minimaal €20,00 aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als hogedrukreinigers, gaskookplaten of een tegoedbonnen van maximaal €250,00. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, was er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare tas met het logo van de winkel.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider de heer Vrijenhoek: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, stond er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar werden heerlijke verse gerechtjes met de producten van deze supermarkt bereid, die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzaam

Voor de supermarkt in Oude-Tonge is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan Dabbehof in Oude-Tonge beschikt over 90 parkeerplaatsen.