Dirksland - Gemeente Goeree-Overflakkee informeert u over het volgende: "Graag informeren we u over spoedwerkzaamheden die op vrijdag 8 en maandag 11 februari 2019 plaatsvinden aan het wegdek van het Poldersweegje in Dirksland. De werkzaamheden bestaan uit het vastzetten van diverse inspectieputten." Lees hieronder meer.

Vrijdag 8 februari

Er wordt op vrijdag 8 februari een inspectieput vastgezet tussen de Geldersedijk en de rotonde Boomvliet. Als gevolg hiervan is de rijbaan naar de rotonde afgesloten voor verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Geldersedijk.

Er wordt op vrijdag 8 februari ook een inspectieput vastgezet voor de inrit Geldershof. Als gevolg hiervan is de halve rijbaan afgezet en geldt er een parkeerverbod. Het parkeerterrein Geldershof blijft tijdens de afzetting bereikbaar.

Maandag 11 februari
Er wordt op maandag 11 februari een inspectieput vastgezet tussen de rotonde Boomvliet en de Geldersedijk. Als gevolg hiervan is de rijbaan richting Poldersweegje afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via Boomvliet en de Geldersedijk.

De afzettingen blijven 24 uur staan, zodat de nieuw opgemetselde putten onbelast kunnen uitharden. Daarna is doorgaand verkeer weer mogelijk.

Wij vragen uw begrip voor het ontstaan van eventuele verkeersoverlast.