Oude-Tonge - Er is in de nacht van donderdag 31 januari op vrijdag 1 februari 2019 ingebroken bij een bloemenzaak in Oude-Tonge. Larissa en Marijn hadden donderdagavond nog doorgewerkt tot 21:00 uur. Marijn vertelt op de Facebookpagina van 'Larissa’s bloemen': "Om 04:30 uur stond onze medehuurder aan de deur om ons te attenderen op de inbraak. Wij zijn naar de winkel gesprint. Daar werden wij opgewacht door twee politieagenten die ons kalmeerde en het vervolgtraject uitlegde (onze dank daarvoor!. De deur ingetrapt en de kassa is leeggehaald. Voor een kleine onderneming is dit een enorme klap." Lees hieronder de verdere oproep.

Martijn vertelt verder: "Wij werken ons kapot om het hoofd boven water te houden en vinden het een buitengewoon laffe actie om je zakken te vullen met andermans geld, BAH. Wij zijn werkelijk verbouwereerd door egoïsme van de dader. Denk eens verder en besef hoeveel schade dit iemand kan toebrengen. Niet alleen financieel, maar ook mentaal!

Mijn lieve partner Larissa is erg verdrietig en voelt zich niet meer veilig in haar eigen geliefde winkel. Wij hebben zo hard gewerkt voor deze zaak en dan wordt er op zo een vieze manier roet in het eten gegooid, omdat iemand het nodig vindt de deur in te trappen en geld weg te pakken.
Ik loof daarom dan ook een beloning uit voor degene die ons de gouden tip kan geven wat leidt naar het vinden van de dader. (Deze tip het liefste direct doorgeven aan Larissa's bloemen)

Er wordt vandaag (1 febr.) forensisch onderzoek gedaan. Graag vragen wij uw begrip mocht dit wat vertraging bij de kassa opleveren.

Hopelijk wilt u dit bericht zoveel mogelijk delen. Zo vergoten wij de kans om de dader te vinden."

Vriendelijke groet,

Larissa en Marijn.